Fem fine ting du burde gjøre i helgen

12. mars 2016 | Livsstil

Denne dagen er ganske satt hos oss. Daniel sin bror Kim skal nemelig gifte seg med sin Thora, og jeg spår full panikk i denne heimen fra etter frokost, og frem til avreise.

Helg er for mange like stressende som hverdagen. Det er da vi skal rekke alt det vi ikke rekker i hverdagen, alle ærender og alle prosjekter. I tillegg skal vi slappe av, ha tid til oss selv og ikke minst kose oss. Alt sammen på to små døgn. Not my kind of weekend. Så fem fine ting jeg pleier å bruke helgen på.

 

 


Frokst! Gjerne lang og litt sen. Med masse forskjellig å velge i mellom. Den får vi sånn halvveis i dag. Vilde, Frøya og Daniel ligger ennå å drar seg. Jeg baker brød, dekker bord og blogger.

 

 


Og da ser jeg at jeg faktisk får inn nummer to på lista mi! Bake! Igen helg uten litt god bakst! Disse lyse Speltbollene med yoghurt finner du
HER

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Være ute! Det beste jeg vet, og takket være Frøya er det obligatorisk her i huset!

 

 


Ta ekstra vare på partneren din. Men trykk på ekstra, det er tross alt hverdagen som teller <3

 

 


Trene! Får det ikke til hver helg, men det er virkelig en bonus når jeg gjør!

 


Hva gjør du i helgen?

 


Smil


Desiree


12. mars 2016 | Livsstil

Kommentarer (7)

  1. Veldig fine punkter! her blir det som oftest baking i helgene også, og er som oftest med kjæresten. Noe jeg ikke får i hverdagen som oftest pga. militæret. Så det er alltid ekstra koselig ;-)Ellers kommer jeg meg hvertfall alltid på tur med hunden hver dag, utenom det blir det litt lite tur/utetid dessverre.

  2. I helgen har jeg lovt meg selv å ta en styrkeøkt og en tur ut i finværet tross forkjølelse og tørrhoste. Ellers blir det helgavask og strikking som det ble litt for lite av tidligere i uka 🙂 Ønsker deg en riktig god lørdag 🙂

  3. Hei! Jeg så en gang på snapchatten din at du laget snacks med soyabønner, der du helte kokende vann over litt eller noe sånt. Kan du forklare meg hva du gjorde? Fikk så lyst til å prøve 🙂

  4. Supert innlegg igjen 😀 takk for motivasjon og gode innlegg :-)Mine helger gpr som regel til jobb og slappe av tid med samboer ❤ men hvis jeg har fri helg er det husarbeid, stallen, gå tur, spise god mat og planlegge neste uke, som reglel hvertfall 🙂

  5. Marie VH: Frosne bønner, hell over kokende vann, hell det rett av igjen. Dryss over olje og salt 🙂

Comments are closed.