Fem favorittøvelser fra Instagram

28. desember 2015 | Livsstil

 

Og DER var juleferien over med et smell!

VIlde og jeg tok nattbussen fra Danmark til Norge i natt og i skrivende stund sitter vi på ferjen. Siste etappe hjem, og denne damen skal rett på jobb. 9 til 9. Gjesp! Noen dager må bare overleves.

Denne bloggen får stadig nye lesere og jeg kom på at det er ganske lenge siden jeg har delt noe fra instagramkontoen min. Så jeg har bladd litt i arkivet og funnet frem fem favorittøvelser. På kontoen finner du ennå flere, så følg gjerne om du har lyst til å se små treningsvideoer, sunn mat og inspirasjon når du åpner appen din 😉

Navnet er Fitfocuse både på Instagram og Snapchat.

 


Trykk på bilde for å se filmen.

 

Brennende mageøvelser er en stor favoritt hos meg. Gjerne med et ellement av puls.

Utetrening er så klart med.

Favorittøvelsen nummer 1!

Favorittøvelse nummer 2 😉

Deilig kombinasjonsøvelse for rygg og skuldre.

Akkurat som med bloggen min er jeg opptatt av at både Instagram og Snapchat har innhold som du faktisk kan 
bruke 

til noe. Snapchaten min er åpen, så der er det bare å sende svette selfies og spørsmål. Har du lyst til at jeg skal følge deg på Instagram? Legg igjen en kommentar under det bilde jeg postet sist, så adder jeg deg.


Det er få dager igjen å stemme til Vixen bloggawards. Synes du at jeg fortjener tittelen Årets Helse/treningsblogg kan du stemme meg videre 
HER

<3
Trøtt Smil
Desiree


28. desember 2015 | Livsstil