FAZER YOSA SIN NYE KAKAODRIKK | uten sukker

22. juni 2019 | Kosthold, kropp & helse

reklame i samarbeid med Fazer Yosa

 

Du husker kanskje hva jeg skrev i mitt første innlegg om Fazer Yosa på nyåret? Jo, jeg skrev at vi henger litt etter i Norge. Vi skal ikke lengre enn til Sverige før det er mye lettere å finne gode produkter og smarte løsninger som gjør det lettere å spise sunt, næringsrikt og miljøvennlig!

Men vi er på vei i riktig retning, og det kommer stadig nye, spennende produkter i butikkhyllene.

Siste jeg har testet er Fazer Yosa sin havredrikk med kakao! Og jeg er i ekstase av flere årsaker!

For det første så er den uten tilsatt sukker. Den søte smaken kommer ene og alene fra havremelken og kakao.

I tillegg til dette er den  tilsatt både kalsium, jod og vitaminer (riboflavin, D12, B12). Dette er nyting info for alle veganere, men jeg vet også at dette er good news for flere enn de som spiser plantebasert 😉

Drikken kommer i små kartonger på 1,5 dl, så de er helt perfekte til å putte i matboksen – til både store og små 😉

Kartongen er så klart resirkulerbar.

Jeg har etterhvert skrevet ganske mye på bloggen om hvorfor man burde implementere flere plantebaserte produkter i kostholdet, også når man ikke er veganer/vegetarianer.

Men jeg kan jo oppsummere kjapt hvorfor havreprodukter er gode – for både deg og miljøet!

Havre i seg selv er en liten superfood, og inneholder både proteiner, omega 6, jern og vitamin B.

Ved å bytte ut noen av de tradisjonelle meieriproduktene du bruker med plantebaserte produkter får du et mer variert kosthold.

Havre er svært miljøvennlig å produsere.

 

Jeg tror ikke at jeg er den eneste som etterhvert føler at jeg, som forbruker, har et stort ansvar. Jeg sier ikke at alle valg jeg tar er av de beste, men jeg prøver å ta valg som gjør en forskjell, om enn liten. For jeg vet at mange bekker små, osv.

 • Vi jobber hardt hjemme for å kaste mindre mat.
 • Vi spiser flere kjøttfrie middager i uka.
 • Jeg er veldig bevisst hva slags kjøtt vi spiser og hvordan det er produsert.
 • Vi spiser mange plantebaserte produkter.

Dette er også en av grunnene til at jeg er så stolt av samarbeidet med Fazer Yosa. For her har jeg muligheten til fremme produkter som både smaker godt, gjør det lettere for deg å leve sunt og som er gode for miljøet!

Du kan lese flere innlegg om Fazer Yosa og deres produkter HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

22. juni 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (4)

 1. Hei, tusen takk for så fin blogg! Stikker innom hver dag.:-)
  Tenkte å høre med deg hva du syns om produktet havremelk I kaffen?
  Den kontra mandelmelk? Hva er best å bruke i kaffen nærings-messig?

  Mari

  1. Synes havre har bedre konsistens til kaffen 🙂 mandelmelk er lissom litt tynn 🙂

Comments are closed.