Få mammakroppen i form. DEL 1

16. desember 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen


/egen reklame/


 

Jeg var nummer fire på arbeidsplassen som fikk barn det året Vilde ble født.  De andre hadde trent, jobbet og kjørt saltimer frem til den dagen de fødte, og seks uker etter fødselen troppet de opp på senteret, like spreke som før, med babyer som sov på barnepassen mens mor ble ennå sprekere.

Sånn ble ikke min barseltid…

En vond graviditet ble til en setefødsel som endte i et keisersnitt. Og 10 uker etter at vi kom hjem fra sykehuset hadde jeg en kropp det måtte tas hensyn til og en baby som kun ville sove når mamma var smukk eller vi gikk tur. Vi gikk med andre ord mye tur!

 

Hvor fort man kommer tilbake i form etter en fødsel er veldig individuelt og kommer ofte ann på form før/under graviditet og hvordan fødselen har forløpet.

Uansett er det første du kan og bude ta tak i bekkenbunnen!

 


De første seks ukene: Start med bekkenbunnen

De første seks ukene etter en fødsel bør man ikke sette i gang med intensiv trening, men trilleturer og enkle øvelser for bekkenbunnen er et lurt sted å begynne.

 


Du skal få noen øvelser av meg som er gode å begynne med.


10 * 3 av hver øvelse.

 

 
I januar 2016 starter jeg opp MammaBootcamp i samarbeid med Trimhuset Livsstil og fysioterapautene ved Motusklinikken. Bootcampen går over 8 uker og passer deg som har baby på under 12 måneder.


Lokaler og trening er lagt opp slik at du skal kunne ha med deg babyen på trening, men her er det mamma som står i fokus!


Treningene vil legges opp på en helhetlig måte slik at du  får utfordret både styrke, kondisjon og beveglighet – ut ifra det nivået du er på nå!

 


Lurer du på om dette kan være noe for deg ikke nøl med å ta kontakt. Er dere flere, for eksempel en barselgruppe, som lurer på om dette kunne være noe for dere så send meg en mail. Jeg møter dere gjerne for en gartis prøvetime før oppstart!

 


Du treffer meg på
ptdesireeandersen@gmail.com

 


Vil du stemme meg frem som årets Trenings/helseblogg kan du gjøre dette
HER

<3


 


Del 2 i denne serien vil ta for seg kondisjonstrening og kommer mellom jul og nyttår.

 


STORT smil

 


Desiree

 

 

 

 

 

 


16. desember 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen