KAN JEG FÅ LOV TIL Å VÆRE SÅ ÆRLIG?!

11. februar 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Før jeg reiste fra Bergen på fredag rakk jeg en kjapp kaffe og en hyggelig prat med Stine fra www.barnebrabarnemat.no.

Litt morsomt at vi skulle møtes på denne måten i Bergen. Vi bor tross alt ikke sååå langt fra hverandre på Østlandet, men hyggelig var det lell!

Siden Stine og Veronica er mine guruer når det kommer til nettopp barnemat er det ganske naturlig at samtalen gikk nettopp barn, babyer og graviditet. Jeg har jo delt litt fra graviditeten min her på bloggen, men man kan ikke akkurat påstå at jeg har «utnyttet» situasjonen 😉 For er det en ting som gir klikk på internett så er det bloggere og deres gravide mager!

Vel, det har jo aldri falt meg helt naturlig å dele så alt for mye av mitt eget privatliv på nett.. Heller ikke nå. Også må jeg ærlig innrømme at jeg synes det er litt vanskelig. Fordi jeg ikke kjenner meg selv helt igjen i den måten mange gravide velger å fremstille graviditeten sin på nett. Jeg kjenner meg ikke igjen i den stereotype, gravide kvinnen.

For jeg er ikke helt i denne rosa bobla altså… Jeg er ikke typen som koser meg med å vakse babytøy, pulse og planlegge. Jeg bruker ikke timesvis på å se på forskjellig utstyr, leser babybøker eller babyrom.

Nå som det nærmer seg slutten har jeg litt mer kontroll på ukene, men frem til tredje trimester så måtte jeg opp med en app hver gang noen lurte på hvor langt jeg var på vei…

Jo, det er helt magisk at det vokser et lite liv inni meg. Jeg elsker den lille gutten over alt allerede, men jeg synes ikke det er så stas å være gravid jeg… Kan jeg få lov til å være så ærlig?

Hvis man ser bort ifra de fire første månedene med kvalme og oppkast, så begynner jeg altså å bli rimelig lei. Mest av alt er jeg lei av å være så innmari sliten hele tiden! Lei av at det koster så vanvittig mange krefter å komme igjennom en helt vanlig hverdag! Jeg er lei av å ha masse kviser, jeg er lei av å ikke finne klær som passer, lei av kynnere, lei av en rygg som blir fort vond, lei av å ikke kunne spise det jeg har lyst til, ja – i det hele tatt.

Jeg prøver virkelig å holde positivt fokus! Det er ikke lenge igjen, vi er begge to friske og sunne! Jeg har egentlig ingen grunn til å klage! Egentlig burde jeg være utrolig takknemlig! Jeg vet det! Og jeg er det! Jeg gleder meg bare så utrolig mye til disse ni månedene er over. Til vi kan begynne på dette nye kapittelet i livet.

Når det er sagt så burde jeg kanskje begynt å kikke på litt utstyr 😉 Vi må bare komme inn i det nye huset først!

Så nei, jeg blogger ikke så mye om livet som gravid. Burde kanskje gjort det. For jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste der ute som tenker og føler som meg. Men det er liksom litt tabu og ha det sånn. Helst skal man sitte med bena høyt, drikke varm te og strikke på et rosa strikketøy. Eller lage flotte scrap books for å dokumentere uke for uke, pakke sykehus bager, meditere over navn eller lete etter barneroms inspo på Pintrest. Men sorry altså…. ikke denne bloggeren.

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

11. februar 2018 | Sprekere Mamma & Baby