Ett trykk forandret livet mitt..

31. mars 2016 | Livsstil

 

For tre år siden i dag satt jeg hjemme i soffaen min. Nok en gang hadde jeg tastet meg inn på blogg.no og satt og vurderte

Starte blogg eller ikke?

For og i mot listen var stor. Hadde jeg tid?  Hva skulle jeg blogge om? HVordan?  Ikke hadde jeg kamera, ikke var jeg god på å ta bilder, jeg hater å ta bilder av meg selv og jeg har dysleksi. Jeg ville, men jeg liker ikke å gå halvhjertet inn i ting.

Tilslutt ble jeg enig med meg selv om å i det minste finne et passende navn. Alle jeg ønsket meg var opptatt. Tilslutt, litt i frustrasjon tastet jeg inn desireeandersen, med skrivefeil og det hele. Det var ledig. 

Et par tastetrykk senere og jeg satt med min egen blogg forran meg.

Og mye har skjedd siden!

Når jeg tenker på hvor mye den lille avgjørelsen har betydd for meg og mitt liv får jeg tårer i øynene. Jeg klarer faktisk ikke å sette ord på hva det har betydd for meg personlig. På en side er det den utrolige gleden av å få dele så mye med dere som leser den, alle tilbakemeldingene dere gir meg og opplevelsen av at jeg faktisk når frem med budskapet mitt! 


Å leve sunt skal være enkelt! Det skal handle om å gjøre valg som føles positive for deg!

På den andre siden har bloggen gitt meg muligheten til å være den mammaen Vilde fortjener. En mamma som kan være hjemme når hun er ferdig på skolen, som har fri i helgene. Som ikke må jobbe kveld flere ganger i uka og aldri har fri i feriene. Det har gitt meg muligheten til å være en kjæreste og samboer som er til stede, selv om hun av og til snapper litt mye. Og den har gitt meg veien ut av en hverdag som gjorde meg utbrent og deprimert.


Det har vært en reise, og jeg kan ikke annet enn å glede meg til fortsettelsen.

 

 


31. mars 2016 | Livsstil

Kommentarer (9)

  1. Du er er ei flott dame, som gir meg masse inspirasjon til å leve et sunnere liv! Tusen takk for at du deler så mye med oss 🙂

  2. Jeg heier på deg!Du har motivert meg både til å legge om kosthold og til å begynne å trene! Takk 🙂

  3. Blir litt rørt når jeg leser dette jeg! For en reise du har vært igjennom. Fantastisk bra jobbet!

  4. Gratulera med 3 års jubileumet. Du er en fantastisk dyktig person som deler så mye med oss andre. Takk for at du er den du er 😉 Du er go

  5. Sitter selv og funderer i disse dager om jeg skal skrive blogg. Og sitter med nøyaktig samme tanker. Moro!Gleder meg til å være med på opplegget ditt fremover!:-D

  6. Fantastisk innlegg! Du er god. Tok selv av 50 kg, og noe av det største var å forandre mentaliteten.

  7. Jeg er glad du startet og blogge :-)<3 det skal være enkelt og leve sundt. Du er en inspirasjon. Jeg har ikke spist sukker på over ett år 🙂 <3 heier på deg!// Benedicte

  8. Den beste følelsen er å være et forbilde der man kan inspirere andre. Det har du helt klart vist, Desiree 😀 Jeg er så glad for at du blogger, og jeg finner mye glede i bloggen din. Stå på!

Comments are closed.