Desiree Andersen

Et lite livsteng..

3. september 2017 | Uncategorized

Jeg har alltid hatt litt problemer med å omtale meg selv som en «blogger». Rett og slett fordi veldig mange ser på en blogger som en som deler en personlig dagbok på nett. Den største andelen av bloggere tilhører helt klart den sjangeren, men en blogg kan være så mye mer og omhandle så mange forskjellige temaer.

Min blogg inkluderer svært lite av mitt liv. Det er faktisk ikke et bevist valg! Jeg har flere ganger tenkt at blogglivet ville vært mye enklere om jeg kunne dra noe kreativt eller interessant ut av min egen hverdag. Men min hverdag er svært lite spennende 😉 Den er som de fleste andre. Opp om morraen, barn på skolen, jobb, jobb, jobb, henting, bringing, middag, klesvask, trening, natt.

Men denne uka sitter jeg igjen å skulle ønske at det et eller annet sted var naturlig for meg å invitere dere inn i hverdagen min. For når jobben din er sosiale medier, men privatlivet plutselig gjør det vanskelig for deg å være på disse sosiale mediene, da har man et problem 😉

Denne bloggen har ikke blitt oppdatert på 3 dager nå! Det tror jeg aldri har skjedd før! Aldri! Og det er klart at det blir lagt merke til. Spørsmålene har rent inn på snap og mail, så i dag måtte jeg bare sette meg til tastaturet og gi et lite livstegn.

Jeg lever, alle i familien har det bra, men det har skjedd en del ting i livet de siste tre ukene som vi ikke var helt forberedt på <3 Nå har vi fått summet oss, vi har lagt en plan og er superklare for å kaste oss over et helt nytt kapittel i livet! Og hvem vet, kanskje det etterhvert vil bli litt mer naturlig for meg å dele denne opplevelsen også her <3

 

 

Stort Smil

Desiree

3. september 2017 | Uncategorized

Kommentarer (1)

Comments are closed.