Et lite gullfunn!

2. januar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Denne bloggen har fått mange nye besøkende den siste uken, så for deg som ikke «kjenner» meg så godt ennå – la meg forsikre deg om at dette er en blogg med fokus på sunn mat, trening og helse. Men en gang i blant, som i dag, får jeg lyst til å dele andre ting også. Som regel blir det tatt godt i mot av de som leser bloggen daglig.

For om trening og kosthold er jobben min, så er kanskje klær en slags hobby? En hobby som kunne vært veldig dyr om jeg kjøpte de plaggene jeg først ville ha, men jeg har da en tendens til å forelske meg i dyrere plagg for så å finne noe som ligner – bare billigere. Fornuften lenge leve.

Kan du gjette hvilken kjole som koster 1100 kroner og hvilken som koster 200 kroner?

Bilde 1 er henter HER Bilde 2 er hentet HER

Så vanskelig er det nok ikke å se, men jeg ble allikevel hoppende glad da jeg fant denne leopardkjolen hos BIKBOK. Den noe dyrere kjolen er fra Gianni, mitt favorittmerke, men den var ikke å oppdrive i min størrelse da jeg tilslutt bestemte meg for å kjøpe den….  Det er tydelig at både leopard og kjoler med løs passform er på god vei inn i motebilde igjen.

Denne kjolen fant jeg på Vero Moda i Danmark.

Når jeg ikke har på trenings eller fritidstøy er det stort sett skjørt eller kjoler med joggesko og for store gensere. Komfor er viktig her i gården!

Hvilken kjole hadde du gått for? Den dyre eller den billige?

 

Stort Smil

Desiree

 

 

2. januar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (6)

  1. Hej. Jeg ville gå efter kjolen på bilde 1 og det var inden jeg opdagede den var billigst.

  2. Åå jeg scrollet akkurat igjennom instagrammen din og tenkte på hvor utrolig fine klær du har. Blir glad av klesstilen din, så elegant men likevel comfy og kul! Fortsett med bilder av den!

  3. Hadde ikke valgt noen av kjolene siden jeg ikke liker dyreprint. Men pga snitt og stil valgte jeg kjole 1.

Comments are closed.