Et granateple om dagen.

14. april 2015 | Ernæring

Jeg e l s k e r granateple og bruker det i alt fra salater til frokoster, fynt på desserter og som snack.

En liten dekorativ, fargerik smaksbombe som eksploderer i munnen. Søt og syrlig.

 

 

Jeg peller ofte kjernene ut av 2 – 3 epler når jeg først er i gang og oppbevarer dem i et syltetøyglass i kjøleskapet. Da er det så mye lettere å hente noen spise skjeer.

 

Denne lille saken har også noen gode effekter på din kropp og hele.

Bare for å nevne noen:

 

  • Inneholder store mengder antioksidanter, vitamin A og jern.
  • Hjelper på blodsirkulasjonen.
  • Et granateple inneholder 15% av en daglig dose vitamin C. En skikkelig boost for immunsystemet med andre ord.
  • Vitamin C helper også huden produksjon av Collagen. Collagen er det som gjør huden elsastisk = mindre rynker.
  • Ved dagli inntak kan ganateple juice senke et høyt blodtrykk.
  • Bra for fordøyelsen.
  • Forhindrer plakk, men ikke kast tannbørsten!

 

 

 

Dette var syv små grunner til å pynte maten litt ekstra.

 

Ha en strålende dag!

 

-Desiree


14. april 2015 | Ernæring

Kommentarer (9)

  1. Det beste jeg vet! 🙂 Spiser altfor mye av det, passer til absolutt alt! Favoritten er cottage cheese med granateple, halvt om halvt 🙂 snadder!

Comments are closed.