Ertesuppe med krepsehaler og chiliaioli.

26. mai 2015 | Middag

For en liten stund siden var jeg på en presse event i forbinnelse med den nye blenderen fra Wilfa – Raw Fuel.

Hele norges trimdronning Kari Jaquesson holdt et utrolig spennende innlegg, og dere som følger meg på snap fikk også se henne lage ertesuppe i Raw Fuelen. Det tok kanskje 3 minutter.

Hun laget en nydelig variant med basilikum, olivenolje og walnøtter <3

Inspirert av henne måtte jeg så klart prøve å lage en i min rawfuel.

Til 2 personer trenger du:

350 g frosne erter

1 avokado

5 dl kokende vann

2 buljonterninger

150 g krepsehaler

Chilli aioli (kan sløyfes)

Kok opp vann og buljong.

Ha erter, avokado og buljongvann i blenderen.

Blend til en fluffy suppe uten klumber.

Anrett og server <3

Selve prosessen ligger på snap nu.

Navnet er desireeandersen både der og på instagram.

Stort Smil

Desiree


26. mai 2015 | Middag

Kommentarer (5)

  1. Hei har veldig lyst å prøve den, men lurte på om du kunne legge ut oppskriften på chiliaiolien? 🙂

Comments are closed.