Er jeg sykelig?

19. april 2016 | Livsstil

 

Kommentaren kom etter at jeg postet innlegget om trening med hoppetau i går, med fokus på treningseffekten av hoppetau – som blant annet er at du forbrenner veldig mye. Sykelig?

Da jeg startet bloggen min hadde jeg som mål å nå frem til folk flest, til de som faktisk trenger å lese en blogg om trening og sunn mat. Og vet du hvem de er? Jo, det er de som ikke liker å trene og som synes at sunn mat og kosthold er komplisert. Snakk om hårete ambisjoner? For hvordan få folk som ikke liker trening til å oppsøke en blogg om trening? Hvordan motivere folk som ikke kjenner til konseptet trenings glede til å trene?

Det har jeg heldigvis lang erfaring med! Jeg har tross alt jobbet som PT i ti år.

En gang i tiden trodde jeg at alle var som meg. At alle var motivert til å trene, at alle syntes det var deilig å presse deg selv, at alle opplevde en umiddelbar glede ved å være i fysisk aktivitet og spise sunt.  Og om ikke de visste det, så måtte de bare oppleve det. Jeg lærte heldigvis ganske fort at det ikke er slik.  Ikke engang helse, vekt og velvære er nødvendigvis nok til å motivere folk til å gjøre store omveltninger i hverdagen sin! Noen ja, for en periode ja, men de færreste klarer å leve et liv hvor de får tredd andres kost og treningsvaner nedover hode! Og hadde  jeg ikke forstått det ville jeg vært utrolig dårlig i jobben min!

Så kjære lesere, jeg skal innrømme at jeg en gang i blant prøver å lure deg!

Jeg viser deg korte, intensive treningsøkter som jeg vet de fleste kan skvise inn i hverdagen sin. Jeg lager oppskrifter på sunne familiemiddager som tar maks 20 minutter å lage. Jeg lærer deg hvordan du kan lage sunne søtsaker uten masse spesialprodukter. Jeg prøver å dra deg med på forskjellige challenges. Jeg lærer deg om core trening og bevegelighet for at du skal forebygge ondter.. Jeg viser deg de mest effektive øvelsene jeg vet om.  Jeg skriver kanskje mer om treningseffekt enn treningsglede? Jeg snakker om kalorier og fettforbrenning og vektreduksjon. Du ser kanskje mine overskrifter om flat mage, sprett rumpe og hvordan du blir FIT?

Jeg ser min dårlig skjulte agenda som er å vise deg hvordan du kan finne frem til en sunn livsstil som passer for deg og ditt liv. Og jeg vet at den beste måten å motivere folk flest til akkurat dette er å gi kunnskap om hvordan, hvorfor og ikke minst effekten.  Underveis er jeg sikker på at du også finner gleden i å kunne skjemme bort deg selv med gode vaner <3

Smil

Desiree

 

 


19. april 2016 | Livsstil

Kommentarer (9)

  1. Hei,Jeg digger bloggen din og jeg synes du er motiverende, inspirerende og dyktig. Jeg finner deg ikke sykelig i det hele tatt. Tvert i mot. For meg er du alt det sykelig ikke er. Takk for at du får meg ut av sofaen og ut på tur. Takk for at du deler sunne og gode oppskrifter og fine treningstips. Takk for at du deler på kunnskapen din, og takk for at du er et så friskt pust i en bloggjungel som er så full av ingen ting.

  2. Har bare tommel opp å gi deg ihvertfall!Etter en alvorlig ulykke ble det lite trening på meg. Kiloa kom raskt på og som følge av det fikk jeg andre sykdommer i tillegg til den skaden. Jeg ble etterhvert så overfokusert på mat at jeg fikk et spiseproblem i tillegg til det andre. Alt dette har jeg slitt med nå i 30 år! Takket være deg og ditt opplegg og ditt fokus på de riktige stedene så spiser jeg mat med god samvittighet og kroppen min fungerer bedre enn hva spesialistene sa den noen gang ville gjøre:-)!

  3. Endelig er det mulig å kombinere et helsunt kosthold med stram økonomi og familieliv. Bedre mat for meg og mine barn, mer energi på mor og med det kommer treningsglede nesten av seg selv. Takk for at du gjør det så enkelt. Man kan (heldigvis) ikke gjøre alle til lags…

  4. Jeg E L S K E R bloggen din! 🙂 Har laget meg en egen ukesmeny etter inspirasjon fra oppskriftene dine. Hadde et mål om å gå ned 10kg siden januar, og har stagnert på 5,5 kg ned… -.-Må få i gang kostholdet til det som fungerer, og kanskje til og med starte å løpe! 😀 Takk for inspirasjonen du gir meg hver dag.

  5. Takk for all inspirasjon du gir meg! :-)Og jeg kan med hånda på hjertet si at din er den eneste treningsbloggen jeg følger, og den kombinert med snap er det som faktisk har gitt meg inspirasjon som har fått meg til å komme meg opp av sofaen igjen! :-)Og til å finne gleden i å lage sunnere middager enn halvfabrikata, eller ferdigmat :-)Du inspirerer meg til å komme meg opp, og i gang igjen – fokuset mitt denne gangen er ikke på antall kg, men på det at litt aktivitet er bedre enn ingen.Og at sunnere mat ikke trenger å være så kjedelig, og vanskelig.Kombinasjonen antar jeg at på sikt vil ta meg nedover, jeg har mange kg som skal av, men fokuserer jeg kun på kalorier og kg – ja, da mister jeg motivasjonen.Så igjen: T A K K ! 🙂

  6. Du inspirerer meg igjen og igjen, du har sunne tanker om mat og trening. Nettroll som vil ødelegge og som egentlig bare er sjalu finner du overalt, og du vil nok møte flere på din vei! Hev deg over det-du er bedre!

  7. Hei!Jeg har vært innom en god del treningsblogger opp gjennom tiden, men her hos deg er jeg kommet for å bli. =)Av å følge fit på 30 dager, ser jeg at det ikke nødvendigvis trengs å øke matbudsjettet til det dobbelte for å få i meg nok proteiner i hverdagen. Jeg har en familie som til nå har elsket hvert et måltid jeg har laget til dem, og jeg begynner å innse at også de små treningsøktene hjemme teller. =)Du er hele tiden ærlig om at en ikke blir noen bodybuilder av å følge kostholdsrådene dine, du har fokus på alt man KAN spise fremfor hva man skal holde seg unna, og drar til og med med deg tusenvis av folk som du lager treningsplaner og kostholdsplaner for – GRATIS!Sykt fokus? – Jeg synes ikke dem som må slenge med leppa fremfor å klikke seg ut av en blogg e.l. som ikke faller i smak ser ut til å ha særlig sunt fokus i hvertfall.

  8. Du inspirerer meg. TAKK 🙂 du er helt super får så mye moivasjon til å lage sunne måltider og generelt en sunnere hverdag 🙂

Comments are closed.