Er du ikke litt selvmotsigende?

29. september 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Spørsmålet overrasket meg, samtidig som jeg nok har hvert forberedt på at det en eller annen gang ville komme…

 

 

Kommentaren dukket opp etter at jeg postet dette bilde på instagram i dag.Med emneknagg
#safteyfirst

 

Jeg syntes den var morsom jeg da, og litt søt. Sånn utover det tenkte jeg ikke over det.

– Er ikke dette litt selvmotsigende når du er så opptatt av trening og «sukkerfritt»?

 

Jeg ser ikke på meg selv som så fryktelig opptatt av trening og sukkerfritt egentlig. Jeg er opptatt av helse og treningsglede. Jeg er opptatt av sunn mat, balansert kosthold, aktiv hverdag, friluftsliv, en kropp som fungerer, gode selvbilder og ting som fyller livet med et positivt innhold.

Jeg synes selv jeg har en veldig variert blogg. Her finner du sukkerfri bakst, bakst med sukker , men naturlige kilder som ikke er hvitt sukker, du finner sukkerfritt, glutenfritt, med gluten, litt sunnere, mye sunnere, lavkalori, lavkarbo, laktosefritt, nøttefritt, paelo, fettfattig, det meste.  Min versjon av en sunn livsstil er nok vanskelig å sette merkelapp på.

I min verden er alt lov i riktige mengder, og uriktige mengder, bare ikke for ofte. Jeg tenker egentlig ikke over det. Jeg har bare lyst til å vise folk at det er mulig å gjøre litt bedre valg for egen helse, uten at det trenger å være vanskelig eller komplisert.

Og da synes jeg faktisk at det er plass til litt kake, og litt humor.

 

BlunkeSmil

– Desiree


29. september 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (7)

  1. Jeg så den kommentaren og tenkte for meg selv, hva skjedde med litt humor i hverdagen? Stå på! Bloggen din er topp!!!

  2. Stå på, hadde ikke brydd meg 🙂 Jeg lurer på en ting, hva tar du for å sette opp treningsprogram og vise øvelsene?

  3. E kjempe fornøyd med bloggen din 🙂 den har masse gode oppskrifter og massevis av motivasjon! Eg er 10 kilo lettere og har ikkje lagt meg sulten en eneste dag 😉 og ikkje minst… eg føler meg sprekere og sunnere!Stå på!! 🙂

  4. Den som skrev den kommentaren har nok enten ikke lest bloggen din eller lest bare noen innlegg! Det er ingen tvil i mitt hode at du fremmer sunnhet og god helse, med alle aspekter og sider!

Comments are closed.