Er det feil å gjøre seg selv til en prioritet?

6. mai 2016 | Motivasjon

 

Er det en ting jeg virkelig jobber med å få mine kunder til å innse, så er det at det å ta vare på seg selv ikke er å være egoistisk. Når du fungerer, er lykkelig og har det bra, så har du også noe mer å gi de rundt deg.

Tro meg. Etter å ha opplevd å være den dårligste utgaven av meg selv under perioden jeg var utbrent, kan jeg snakke av erfaring! Uansett hvor mye jeg ga og ga til de rundt meg hjalp det liksom ikke, for en frisk og lykkelig Desiree kunne jo gi så mye mer! Noen ganger er faktisk det å gjøre seg selv til en prioritet, det beste du kan gjøre for de rundt deg. 


Tar du like godt vare på deg selv som du gjør de rundt deg?


Ser du på deg selv i speilet med like snille øyne som du ser din beste venninne, barn eller partner?


Tilgir du dine egne svake øyeblikk like lett som du tilgir andres?


Hvis du ikke dømmer andre og de valgene de gjør for seg, hvorfor tror du da at de dømmer deg?


Hvorfor skal ikke dine ønsker og meninger bety like mye som andres?

 

 

 


6. mai 2016 | Motivasjon

Kommentarer (2)

  1. Bra skrevet og bra spørsmål 😀 Og mine svar ble bare NEI 🙁 Ellers så må jeg bare få si du har ett fint skjørt på dette bildet 🙂

Comments are closed.