ER DET DEG JEG LETER ETTER?

9. november 2018 | Personlig Trener Desiree Andersen

Januar 2019 byr på mye spennende! Boken min kommer ut, bok turne, denne bloggen blir helt ny, jeg lanserer en ny nettside OG jeg skal starte podcast.

Navnet holder jeg litt for meg selv ennå, men innholdet skal i hovedsak handle om å følge forskjellige personer mot deres mål – om det så er ned i vekt, komme i gang med trening, finne løpegleden, legge om livsstilen, ja jeg er sikker på at du ser hvor jeg vil hen.

Derfor er jeg på utkikk etter personer som har lyst å ha meg som sin coach i januar og februar 2019. Og som er villig til å dele sine resultater, oppturer og nedturer på pod og sosiale medier.

ER DET DEG JEG LETER ETTER?

ER DET DEG JEG LETER ETTER?

Send meg en mail med litt info om deg og dine mål. Beskriv gjerne livssituasjon din og hva du ser på som dine utfordringer og sterke sider i forhold til å nå dine mål.  Del også gjerne noen tanker om dette med å dele din reise i mine kanaler.

e- post: program@desireeandersen.no

 

Stort Smil

Desiree

 

9. november 2018 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (19)

 1. Hei!
  Dette hadd vært en flott utfordring for meg. Jeg jobber til daglig i resepsjon. Jeg syns det er enklere hvis jeg har noe jeg kan gå etter når det gjelder trening og mat. Eller hvis det er noen som liksom tar vare på deg som person og pusher deg.

 2. Hei,jeg er 58 år,har jobbet over 30 år som hjelpepleier,er nå ufør.Ønsker mere styrketrening,energi ,Går en del turer.Er aktiv,men det er styrke æ træng mere utav.

 3. Hei! Dette høres spennende ut. Jeg flyttet fra Narvik til Gratangen for vel ett år siden og har ikke klart å komme inn i de gode rutinene jeg hadde i Narvik med faste treninger og et sunt kosthold. Hadde vært fint å bli med i et opplegg som kanskje kan hjelpe meg å gjenoppta de gode rutinene jeg hadde der.

 4. Ja dette kunne vært intressant .jobber i skole/sfo ,deltidstudent ved siden av .46 år vært uten trening ei stund nå ,og føler meg litt deretter .Ønsker ett puff til mer energi og overskudd,liker å være ute .Og ville gjerne bli kvitt magefett før lettere klær skal på kroppen igjen .

 5. Hei . Dette høres veldig spennende ut . Jeg er ufør . Trenger hjelp til å komme i gang med en sunner livsstil , trening for å gå ned i vekt .

 6. 60 år BMI i underkant av 32
  Om du leter etter meg kommer vel litt an på hvor stor utfordring du vil ta på deg. Har fått polynevropati i både hender og føtter etter cellegiftbehandling. Sliter også med fatib. For å få rekonstruert bryst må en ligge stabilt mellom 28-30. Ikke lett å gå ned i vekt når en nesten ikke kan røre seg, og knasker medisiner viss bivirkning bl a er vektøkning. Har holdt vekten Hører fra deg.

 7. Hei og hopp Desirėe
  Dette hørtes veldig spennende og utfordrende ut. Har høye mål til meg selv når det gjelder det meste. Har en stillesittende jobb, men trener 3 x i uka. Problemet mitt er mat. Stresser for mye og spiser for lite. Men ellers er jeg målrettet og energisk. Sender deg en mail. ☺

 8. Jeg hadde trengt en liten igangsetterboost for å gå ned i vekt. Jeg trenger å gå ned mange kilo. Jeg er 50 og lærer på en ungdomsskole og er derfor litt usikker på for mye fokus ut. Jeg både trenger støtte og er litt redd for oppmerksomhet samtidig.

 9. Hei!
  Dette høres gøy ut. Jeg vil gjerne være med, trener jevnlig, men det blir mest jogging. Trenger å trene styrke, samt få bukt med noen ekstra kilo rundt magen, men kommer ikke skikkelig i gang. Har som mål å løpe halvmaraton i slutten av april.

 10. Hei Desiree!
  Har sendt deg mail, men mailen min ville ikke levere den! Har du annen mailadresse? Ønsker deg en fin dag! <3
  Mvh Ellen Marie Holtan 🙂

Comments are closed.