Eplekake med kanelfyll; sukkerfri

24. september 2015 | Godis og kaker


/inneholder affiliatelink/

 

Høsten er helt klart eplekaketid og alle har vel sin favorittoppskrift!

Min inneholder så klart syrlige epler og deilig kanelfyll. Sukkerfri og bakt på litt grovere mel.

Til 12 stykker trenger du:

2 1/2 dl gresk yoghurt med vanilje

1 dl olje

2 dl klar fibersirrup
HER

3 egg

4 syrlige epler

1 ts kanel

1 knipe salt

1 ts bakepulver

3 dl fibramel (eller annet mel)

 

Til fyll:

2 ss smør

2 ts kanel

2 ss sukrin gold

 

Slik gjør du:

Kutt eplene i biter.

Bland sammen egg, yoghurt og krydder. Rør inn mel og bakepulver.

Vend inn eplene.

Hell halve røren over i en springform.

Rør sammen fyllet og legg det i små klatter oppe på røra. Hell over resten.

Stekes på 180 grader i 30 minutter.

Denne tåler godt et følge av litt krem eller vaniljeis <3

 

Husk at du kan lagre dine favorittoppskrifter med gratisappen Bloglovin
HER

 

Desiree

 

 


24. september 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (11)

  1. Ble så glad når jeg så på snap at du skulle legge ut oppskriften på det her! Har faktisk lenge ønsket at du skulle lage noe slikt! 😀 Så stort smil for det! Veldig gøy og følge deg på snap!Jobber nemlig på bakeri, og der har vi jo sånne gode eplemuffins med kanelfyll(som jeg må holde meg unna, for å være sunn og flink selvfølgelig) så din oppskrift tror jeg blir en fin erstatning! Takk!

  2. Åå elsker eplekake 😀 Pleier alltid å lage eplekake med funksjonell kakemixen, så helt fra bunnen av må jeg få prøvd ut! 🙂

  3. Hei SÅ lyst på denne nå, men har ikke fibersirup. Er det noe jeg kan erstatte det med? Blir kanskje ikke det samme med sukrin?

Comments are closed.