/inneholder affiliatelink/
Høsten er helt klart eplekaketid og alle har vel sin favorittoppskrift!
Min inneholder så klart syrlige epler og deilig kanelfyll. Sukkerfri og bakt på litt grovere mel.
Til 12 stykker trenger du:
2 1/2 dl gresk yoghurt med vanilje
1 dl olje
2 dl klar fibersirrup
HER
3 egg
4 syrlige epler
1 ts kanel
1 knipe salt
1 ts bakepulver
3 dl fibramel (eller annet mel)
Til fyll:
2 ss smør
2 ts kanel
2 ss sukrin gold
Slik gjør du:
Kutt eplene i biter.
Bland sammen egg, yoghurt og krydder. Rør inn mel og bakepulver.
Vend inn eplene.
Hell halve røren over i en springform.
Rør sammen fyllet og legg det i små klatter oppe på røra. Hell over resten.
Stekes på 180 grader i 30 minutter.
Denne tåler godt et følge av litt krem eller vaniljeis <3
Husk at du kan lagre dine favorittoppskrifter med gratisappen Bloglovin
HER
Desiree
Comments are closed.