Helgfrokoster skal være noe ekstra synes nå jeg. Og her i huset bakes det så og si hver helg. Om tiden ikke strekker til baking, eller jeg har glemt å handle inn, er pannekaker et must. Kan jo lages av nesten hva som helst! Denne gangen ble det en variant av havregryn og chiafrø, smakt til med eple og kanel. Akkurat smaken er som baken, som om ikke du vil ha eple og kanel smak er det bare å sløyfe dette fra oppskriften.
Du trenger:
Ingredienser
- 3 dl havregryn
- 3 ss chiafrø
- 2 dl melk
- 3 ss sukrin gold eller annen søtning
- 2 egg
- 1 ss kanel
- 1 revet eple
- 2 ts bakepulver
Fremgangsmåte
- Blend sammen havregryn, egg, melk, kanel og sukrin
- Rør så inn chiafrø, eple og bakepulver
- La dette stå i 10 minutter
- Stek i litt smør på en god panne
Servert med litt fiber sirup gold og frisk frukt! NAM!