Enkel thaisuppe med laks og ekstra grønnsaker

27. oktober 2016 | Middag

Jeg vet at dere ønsker dere flere middagsretter her inne, men nå har det seg faktisk sånn at de fleste middagsoppskriftene mine går til online programmene mine. Men en oppskrift eller to burde jeg få til på bloggen også!

I dag serverer jeg en utrolig enkel thai suppe, ikke veldig spicy, men det kan du jo justere selv.

 

 


Til 4 personer trenger du:

5 dl fiskebuljong

1 boks lett kokosmelk

1 ts red curry

1 rødløk

1/2 rød chilli uten frø

400 gram frosne grønnsaker

120 gram laks per person

 


Slik gjør du:

  1. Hakk og surr løk og chilli i litt smør
  2. Tilsett buljong, kokosmelk og curry
  3. Ha oppi grønnsakene og kok opp.
  4. Skjær opp fisken og la den trekke i suppa i 10 minutter før servering.

 


Enklere blir det ikke!

 

Stort Smil

Desiree


27. oktober 2016 | Middag

Kommentarer (4)

  1. Oi, det så veldig godt ut! Mulig det blir laks til middag i dag 🙂 Takk for en super og inspirerende blogg. Jeg lurer på en ting 🙂 Jeg skal kjøpe meg pulsklokke, og jeg ønsker å bruke den hele tiden og måle kaloriforbruk og aktivitetsnivå. Først tenkte jeg på Fitbit, men nå lurer jeg på om jeg skal gå for en som har litt mer… Er det Polar M400 du bruker? Er du fornøyd med den? Er den enkel å bruke?Ha en fin dag! 🙂

Comments are closed.