egen reklame
Les mer og meld deg på HER
Thaisuppe er helt klart en av mine personlige favoritter, og jeg lager den både med kylling, laks, kikerter og nå torsk som proteinkilde.
Favoritten?
Jeg tror kanskje det må bli den nyeste oppfinnelsen, med torsk og ekstra grønnsaker!
Nok til 3 personer:
Ingredienser
- 400 g torsk
- Olje
- 1 ss rød currypaste
- 1 ss sambal oelek (kan erstattes av 1/2 rød chili)
- 2 ss soyasaus (evt. glutenfri)
- 1 gul løk
- 1 rød paprika
- 3 gulrøtter
- 3 stilker stangselleri
- 1 lime, saften
- 4 cm frisk ingefær
- 1 boks kokosmelk
- 6 dl grønnsaksbuljong
Fremgangsmåte
- Del opp alle grønnsakene i små biter.
- Ha litt olje i en kjele og rør inn currypaste og sambal oelek.
- Tilsett grønnsakene. Stek i et par minutter på medium varme.
- Press over limesaft og soyasaus. Tilsett grønnsaksbuljong, ingefær og kokosmelk.
- Kok opp suppen.
- Del fisken opp i terninger. Når suppen koker tilsetter du fisken. La fisken trekke i 10 minutter.
En skikkelig fargefest!
Stort Smil
Desiree