ENKEL BLOMSTERDEKORASJON | til jul eller nyttår

22. desember 2018 | Livsstil

Det værste med å være skikkelig forkjøla er at du ikke er skikkelig sjuk. Du kan fremdeles stå og gå og gjøre det som skal til for å få hverdagen til å gå rundt, det er bare ti ganger mer slitsomt! Og akkurat en sånn forkjølelse måtte jeg så klart få, alene hjemme (med H og hundene da) helgen før jul….

Så i dag har jeg slept meg rundt (nevnte jeg at jeg blir litt sutrete når jeg ikke er skikkelig syk?) fra butikk til butikk for å få de siste tingene på plass før julaften.

Vi hadde egentlig ikke tenkt å pynte til jul i år. Vi er i utgangspunktet ikke så glad i masse dill dall hjemme. Så julepynt for meg er først og fremst juletre. Men med en liten tass på 8 måneder utgikk treet i år, og da utgikk pynting generelt. Helt til jeg i dag fant ut at jeg ville pynte litt for å overraske Daniel.

Noter deg litt. For jeg har funnet frem adventsstaken, kjøpt noen tulipaner, stuegran til vinduskarmene og laget denne borddekorasjonen.

Enkelt og greit så bare fjerner jeg all jorden fra røttene til hyacintene, skyller dem godt og plasserer dem i et stort glassfat, eller små glass, med litt vann i bunden.

De lukter jo bare helt fantastisk når de springer ut!

Et ganske så uvanlig tema på bloggen i dag 😉 men noe sier meg at trening og sunn mat ikke er det som står mest i fokus hos deg heller i dag 😉

 

Stort Smil

Desiree

 

22. desember 2018 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. Ønsker deg en riktig God jul..✨Følger de spennende sidene dine selv om jeg ikke kommenterer så mye.

Comments are closed.