Enkel biffgryte

11. november 2015 | Middag

Æren for denne middag er på ingen måte min!

Oppskriften fant jeg på instagram kontoen til @sigridbk93. En konto som er vel verdt og følge hvis du er glad i trening og sunn mat.

 

Noen modifikasjoner gjorde vi, for jeg mistenker at Sigrid orker litt større porsjoner enn meg.

Til 2 personer trenger du:

 

300 gram biffkjøtt i strimler

1 veldig stor søtpotet

 

6 dl kjøttbuljong

1 boks hakket tomat med chilli

1 boks chillibønner

1 gul løk

2 fed hvitløk

1 ts sukker

 

Slik gjør du:

 

Hakk løk og hvitløk.

Stekes gyldent i litt olje.

 

Skrell og skjær sltpoteten i små terninger.

Surr disse litt sammen med løken før du tilsetter tomat, sukker og buljong.

La dette simre i 15 minutter.

 

Imens bruner du kjøttet.

Etter 15 minutter tilsetter du kjøtt og chillibønner. La det hele småkoke i 5-10 minutter.

Ferdig.

 

 

Vi serverte herligheten med litt cheddarost og vårløk på toppen.

Og jeg kan slenge med at dette var like godt som lunsj i dag!

 

Tusen takk for oppskriften Sigrid!

 

Smil

 

Desiree


11. november 2015 | Middag

Kommentarer (14)

  1. Denne var kjempegod! Laget dobbel fordi det er kaos på jobb til uka. Restemiddag på tirsdag og jeg gleder meg 🙂

  2. Hvor stor stor søtpotet er det du ser for deg?PS: Veldig bra blogg, forresten! 😀

  3. Eileen: DET er ikke så farlig 🙂 Se på utvalget i butikken og ta den som er sånn midt på treet 🙂

  4. Veldig god gryte! Enkel å lage klar på førehand, og varme opp igjen på travle dagar.

  5. Jeg laget denne retten til symøtet, og den ble VELDIG godt tatt i mot.

  6. Utrolig godt! Her i gården er vi 2 voksne og 1 barn. Og vi har fortsatt igjen middag til i morgen. Brukte 500g kjøtt da, og ikke 300g. Er vi veldig småspiste eller? hehe

  7. Denne er supergod, har prøvd den før 🙂 Hvilke salat kan være god til denne tenker du? 🙂

Comments are closed.