Æren for denne middag er på ingen måte min!
Oppskriften fant jeg på instagram kontoen til @sigridbk93. En konto som er vel verdt og følge hvis du er glad i trening og sunn mat.
Noen modifikasjoner gjorde vi, for jeg mistenker at Sigrid orker litt større porsjoner enn meg.
Til 2 personer trenger du:
300 gram biffkjøtt i strimler
1 veldig stor søtpotet
6 dl kjøttbuljong
1 boks hakket tomat med chilli
1 boks chillibønner
1 gul løk
2 fed hvitløk
1 ts sukker
Slik gjør du:
Hakk løk og hvitløk.
Stekes gyldent i litt olje.
Skrell og skjær sltpoteten i små terninger.
Surr disse litt sammen med løken før du tilsetter tomat, sukker og buljong.
La dette simre i 15 minutter.
Imens bruner du kjøttet.
Etter 15 minutter tilsetter du kjøtt og chillibønner. La det hele småkoke i 5-10 minutter.
Ferdig.
Vi serverte herligheten med litt cheddarost og vårløk på toppen.
Og jeg kan slenge med at dette var like godt som lunsj i dag!
Tusen takk for oppskriften Sigrid!
Smil
Desiree
Åh!!! Det så godt ut 😉 nam nam!!
missmommy.blogg.no: takk 🙂
Det så utrolig godt ut <3 Skal definnitivt prøves en gang i nesteuke!
Denne var kjempegod! Laget dobbel fordi det er kaos på jobb til uka. Restemiddag på tirsdag og jeg gleder meg 🙂
Linn: 6 dl kjøtt eller grønnssksbuljong.
Hvor stor stor søtpotet er det du ser for deg?PS: Veldig bra blogg, forresten! 😀
Eileen: DET er ikke så farlig 🙂 Se på utvalget i butikken og ta den som er sånn midt på treet 🙂
Kan man bruke annet kjøtt, en litt mer hverdagsvariant?
kristin: Svin 🙂
Veldig god gryte! Enkel å lage klar på førehand, og varme opp igjen på travle dagar.
Jeg laget denne retten til symøtet, og den ble VELDIG godt tatt i mot.
Utrolig godt! Her i gården er vi 2 voksne og 1 barn. Og vi har fortsatt igjen middag til i morgen. Brukte 500g kjøtt da, og ikke 300g. Er vi veldig småspiste eller? hehe
Denne er supergod, har prøvd den før 🙂 Hvilke salat kan være god til denne tenker du? 🙂
Signe Lund Austjore: ruccolasalat