Endelig! En treningsøkt i det fri!

17. april 2017 | Trening

Endelige, endelig, endelig en treningsøkt. Med unntak av et par små joggeturer sist helg ble dette min første treningsøkt på nesten tre uker! Huff… jeg hater virkelig å være syk…Men nå kan jeg vel nesten ikke bli mer syk? Omgangssyke – check. Forkjøla – check! Nå kan våren komme!

Klærne er fra min hovedsponsor Trimtex <3 Du finner dem HER

Dette med sykdom og trening er en litt vanskelig greie. Men en liten tommelfinger regel er at man burde bruke like lang tid som man har vært syk på å trappe opp treningen igjen. Med andre ord er det en stund til de lange løpeturene mine.

Men styrketrening føler jeg er trygt å begynne med igjen! Og særlig med egen kroppsvekt. Ikke for det, det kan være tøft nok det også. Prøv for eksempel disse fire øvelsene – Tabatastyle!

 

Jobb 20 sekunder – 10 sekunder pause 8 ganger per øvelse

Det er lite som slår utetrening i min bok altså!

Tar du utfordringen?

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

17. april 2017 | Trening