ENDELIG KAN DU FÅ SE – NYE FITFOCUS.NO

29. desember 2018 | Kosthold, kropp & helse

egenreklame

Her har det gått ei kule varmt i dag! Planen har hele tiden hvert å vise dere nye fitfocus.no nå i romjulen, og aller helst i dag. Det er fem små minutter siden jeg fikk GO fra utvikler, og jeg vurderte å vente til i morgen! Det er tross alt ganske sent på en lørdags kveld, men det er dette jeg har jobbet med, hver eneste dag siden juli! Jeg klarer ikke å sitte på hemmeligheten lengre!

desireeandersen.no vil fremover være min personlige blogg, dog tror jeg ikke du som leser den vil merke så mye forskjell på det daglige innholdet! www.fitfocus.no vil derimot være en helt unik nettside for trening, sunne oppskrifter, kostplaner, treningsplaner, treningsvideoer, kurs og challenges. Ta en titt på nye fitfocus.no HER

29. desember 2018 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (3)

  1. Dette blir så gøy. Har fått beskjed om at boka ligger på posten og venter. Gleder meg til mandag og til oppstart 14. Skal sende bilde

  2. Kanskje bare oppstartsproblemer, men jeg får ikke opp noen oppskrifter lenger. Bare barnemat står under oppskrifter. Jeg pleide å bruke mye funksjonen der man søkte på middag eller frokost osv, kommer det tilbake?

Comments are closed.