ENDELIG FIKK JEG TESTET DETTE!

3. september 2018 | Livsstil

For noen uker siden spurte en av dere meg om hvordan jeg takler våkenetter.

Vel, for å være helt ærlig så synes jeg ikke det er så ille. Herman våkner noen ganger i løpet av natten, men med et par unntak sovner han fort igjen. Et av unntakene var i natt, og for første gang på flere måneder endte jeg opp med å traske frem og tilbake på stuegulvet i et par timer før han endelig sovnet igjen!

Konsekvensen av det var at jeg bråvåknet klokken halv åtte til morningen i dag. 15 minutter før jeg egentlig skulle sitte i bilen, på vei til Drammen og møte med jentene fra barebrabarnemat! Alle som har hatt små babyer vet at det er et regnestykke som ikke går helt opp, men tro det eller ei, jeg fikk med meg H, og stellesaker, vogn og det hele, og kom kun ti minutter for sent.

Dessverre så hadde jeg glemt kamerater mitt. Så da vi etter livesendingen skulle spise lunsj på SOHO Urban Eatery ble det mobilbilder. Vanligvis ville jeg nok ha droppet å blogge om det om ikke jeg kunne ta noen gode bilder, men dette stedet har jeg hatt lyst til å spise på lenge! Så vanvittig mye godt!

Her har de alt! Sunne salater, småretter, chiapuddinger, raw kaker, smoothie, juicer, surdeigsbrød, kombucha, osv, osv. Jeg kunne spist hele menyen, noe jeg nesten gjorde!

Salat med bakte rødbetter og chevre, surdeigs brød, golden milk, raw kaker, grønn juice og kombucha.

Jeg kjører glatt en liten time for et slikt måltid igjen!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

3. september 2018 | Livsstil