EN TYPISK MATDAG FOR MEG | video

11. juni 2019 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse

Da jeg kjørte spørrerunde på Instagram i helgen var det flere som lurte på om jeg kunne beskrive en typisk matdag for meg. Med en gang fikk jeg lyst til å lage en liten videoblogg – IG TV episode av det.

Så til morningen i dag gikk jeg i sving – frokost, etter trening måltid, lunsj og mellom måltid dokumenter. Lengre kom jeg ikke før jeg innså at dagen i dag – eller ettermiddag/kveld ikke ville bli en typisk matdag for meg. Både møter og skoleavslutning sto på planen. Men jeg bestemte meg for å publisere filmen med disse fire måltidene uansett, da jeg tenker at her er det flere sunne tips og inspirasjon til en travel hverdag for mange 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar om du vil se flere slike filmer fra meg. Og følg meg gjerne på Instagram @fitfocus.no

https://www.instagram.com/tv/BykvCmCIn4H/?igshid=1pw9m4syusrp&fbclid=IwAR2WrWxGRJehMHXzERIMwXkeylKWjh5G_mYMd-KMTDw-crE01ddLFd6k8g0

11. juni 2019 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse