EN SUNN NYHET DU BURDE TESTE | sukkerfri og vegansk

25. september 2019 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse

reklame i samarbeid med Fazer Yosa

 

Om du følger meg på Instagram (fitfocus.no) fikk du kanskje med deg sist ukes VLOG, som var om produktnyheter i butikken, som du burde styre unna – selv om de kan gi inntrykk av å være sunnere.

Som jeg sa i introen i filmen hadde jeg også funnet mange spennende nyheter som man burde teste da de absolutt bidrar til et mer balansert kosthold, og som hjelper deg å gjøre gode valg i hverdagen, men jeg fikk ikke plass til de jeg anbefaler i filmen. Den ble for lang. Så disse får heller innlegg på bloggen!

Det første produktet som man virkelig burde teste er en ny smak fra Fazer Yosa – Greek Style Havre snack med smak av rabarbra og jordbær.

Helt siden jeg ble introdusert for Fazer Yosa sine havreprodukter har Greek Style hvert min favoritt.

Den er litt tykkere i konsistensen og skikkelig kremete. Siden det er laget av havre er den naturlig søt, så jeg var veldig – veldig spent når dette produktet dukket opp i butikkhylla!

Og til min store glede er også denne smaken uten tilsatt sukker eller søtningsstoffer! Så ikke bare en ny favoritt til meg, denne havner rett i hylla til Herman og Vilde også!

Jeg er opptatt av at både store og små her hjemme spiser en eller annen form for fermentert mat hver dag. Fermentert høres jo veldig fancy ut, men ost, yoghurt og syrnet melk er gode eksempler på fermentert mat.

Fazer Yosa sine Havre snacks er også fermentert. Det vil si at de er probiotiske og inneholder melkesyrebakterier, som er godt for magen og tarmhelsen din.

Jeg liker å gjøre det enkelt og spiser  den som den er eller med litt granola på toppen. Perfekt mellommåltid, kjapp frokost eller hverdagsdessert!

Jeg bruker den også ofte i smoothie. Både fordi den er naturlig søt og fordi den tilfører disse sunne melkesyrebakteriene.

Gode grunner til å velge Fazer Yosa sine Havre Snacks:

  • Gode på smak.
  • Havre er rikt på en rekke viktige vitaminer og mineraler, blant annet jern og vitamin B.
  • Full av sunne melkesyrebakterier og støtter en god tarmhelse.
  • Havre er miljøvennlig å produsere.
  • Gode produkter som gjør det lettere å spise mer plantebasert.

 

Hvis ikke du alt har testet produktene til Fazer Yosa, så se etter dem i din nærmeste Coop butikk og kolonial.no

 

Stort Smil

Desiree

 

 

25. september 2019 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse