En drøm går i oppfyllelse!

4. januar 2016 | Opplevelser og reiser


/egen reklame/

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte dette innlegget!

Så jeg bare begynner!

 

Jeg har fått muligheten til å arrangere mine egne treningsreiser til nydelige Marbella! 

Jeg har flere ganger hvert med på denne typen reiser som instruktør, personlig trener og kursholder, men nå har jeg altså fått muligheten til å designe min helt egen tur!

Hva slags type trening, hvor, når, hvor ofte, aktiviteter, utflukter, alt!

 

Ofte er denne typen ferier organisert som ferier med trening, jeg vil tilby noe mer. 

Tenk deg en uke i sol og varme. Trening hver dag, sunn mat, spennende aktiviteter, sosialt samvær, personlig oppfølgning, foredrag og hjelp til å sette sammen trening og kosthold du kan forsette med hjemme! Det er min drøm som nå går i oppfyllelse!


New Wave Fitnesscamps

 og Best Bootcamp på Marbella tilbyr allerede alt dette. De har drevet med weight loss og fitness camps i flere år, men nå skal de altså hjelpe meg skjeddersy  og holde en FITcamp. Allerede nå i januar reiser jeg ned dit for å få alle detaljene på plass! 

Det som allerede er sikkert er at den første campen blir holdt siste uken i Juni!

Sitter du nå og tenker:

 


Dette vil jeg har mer informasjon om!

Da kan du melde deg på nyhetsbrev på epost
fitcamp2016@outlook

.com

 


Jeg sender ut mer informasjon der etterhvert som tilbud, program og priser er på plass.

Tilslutt må jeg bare få lov til å dele litt bilder og film fra New Wave Fitnesscamps og Best Bootcamp! Alle bildene er hentet fra nettsiden deres.


 


Og en liten video.

Hvordan ser din perfekte FITcamp ut?

 

Smil

Desiree

 


4. januar 2016 | Opplevelser og reiser

Kommentarer (10)

  1. Å, så spennende å designe/lage sin helt egne trenings tur sånn :-Dhøres så ufattelig gøy ut. Kos deg masse med det, og lykke til <3

  2. Fantastisk! Vi er en venninegjeng som er på utkikk etter noe sånt, bare i langhelg! Sånn passe for oss som er foreldre. Ta gjerne med deg det tipset, tipper det er mange det er aktuelt for!

  3. Oi sa spennende!! Jeg er tabata lover og elsker a trene ute (Driver selv Fitcamp utetrening her i Gressvik), har ikke syklet i mangen mangen ar men hadde godt tenkt meg a sykle rundt Marbella. Ha en kjempefin dag 🙂

  4. Hei,Dette høres superspennende ut. Prøvde melde meg på nyhetsbrev, men det er noe som mangler i adressen i innlegget. Skal det være .no på slutten kanskje?

  5. Hei! Dette så kjempe gøy og motiverende ut 🙂 Jeg lurer, er det bare for folk over 18 år? Jeg er en ekstremt treningsglad jente som blir 17 år i februar, og jeg kunne gjerne tenke meg å være med 😀

  6. Å så spennende!! Jeg har SÅ lyst å reise på en sånn tur i år! 😀

  7. Gratulerer, så fantastisk 🙂 Kjempekult!!!For meg som bor laaaangt mot nord hadde det vært supert med en slik tur i månedskiftet nov/des. Sol, varme og trening på den tiden av året ville gitt ekstra energi i mørketida.Ønsker deg masse lykke til med prosjektet 🙂

Comments are closed.