En bra blender til en bra pris!

27. august 2017 | Ernæring

Det viktigste kjøkkenredskapet jeg har en blenderen min. Jeg tror jeg kan gjøre alt med den!

Smoothies og supper sier seg selv, men den maler nøtter og gryn til mel, jeg bruker den til å lage nøttesmør, kaker, dessinger, krem, hakker grønnsker, jeg bruker den til å med til å male kylling bryst til kjøttdeig!

Den er det første som blir slått på om morraen, da alle i husholdningen får en smoothie med seg på vei ut døren, og det er det siste som blir satt i oppvaskmaskinen hver kveld – fordi jeg bruker den alltid, alltid!

I min hverdag er jeg med andre ord avhengig av en stor blender, med stor motor, og slike blendere ligger ofte i litt høyere prisklasser – 3000-6000 kroner. For meg er det verdt hver en krone! Men, jeg har flere ganger blitt spurt om ikke jeg kan anbefale en god blender til en god pris! Det er jo ikke alle som har behov for å kunne lage rawfood kaker til femti personer, eller bruker en blender til så mange ting som jeg gjør.

Jeg tok utfordringen og har i sommer testet meg igjennom flere blendere. Noen kriterier:

 • Kvalitet! Det er ikke noe vits å kjøpe en blender hvis den bare holder ett år
 • Kunne lage smoothie av fryste bær uten at at man må stoppe opp, røre, osv.
 • Den må være så kraftig at den kan male nøtter og gryn til mel
 • Den må være kraftig nok til at den kan hakke kjøtt og fisk
 • Høy hastighet 

Det er flere fordeler ved en høyhastighets blender. At den kan brukes til å lage mer enn smoothies er en ting, men den høye hastigheten gjør også at det frigjøres mer næring fra maten. Celleveggene i selv de hardeste frukter og grønnsaker pulveriseres slik at  næringsstoffene frigjøres og kroppen lettere kan ta dem opp!

Valget falt tilslutt på Phillips Avance Power Blender HR3655!

Her får du faktisk alt du trenger i en god blender, pluss noen ekstra lure funksjoner!

 • Den har kraftig nok motor til at du kan hakke både frosne bær, isbiter, nøtter og kjøtt.
 • Den har 3 forhåndsinnstilte funksjoner: pulsing, smoothies og knusing av is
 • Man kan ta ut knivbladet slik at den er lett å rengjøre
 • OG den store kolben kan byttes ut med disse mindre beholderne!

 

Du kan rett og slett lage smoothien rett i drikkekoppen, ta den med deg og gå! Super praktisk!

Smoothies er jo bare den enkleste måten å få i seg en kjapt og næringsrikt måltid på! Hos oss er det fast frokost til både store og små, men det blir fort en smoothie i hånda på vei til Vildes fotball trening eller om man bare får lyst på noe friskt og godt i kveldinga!

Jeg har det til å med med som lunsj på ekstra travle dager!

 

Blender kan du blant annet kjøpe HER. Du får den både med og uten disse ekstra drikke begrene. Men jeg anbefaler virkelig å ta dem med. Alt som gjør en sunn hverdag enklere sier jeg bare!

 

Stort Smil

Desiree

 

27. august 2017 | Ernæring

Kommentarer (6)

 1. Takk for tips! Men når jeg trykker på linken dukker det opp 3 blendere i 3 ulike prisklasser. Hva slags blender er det du har testet utav disse 3? Er det HR3655/00?

 2. Hei. Tåler den varme? Bruker å lage fett kaffe og da må jeg ha en blender som tåler varme. Tok knekken på en med varm kaffe hehe..
  Hilde

  1. Svar fra Phillips:

   Alle våre høyhastighetsblendere kan vaskes i oppvaskmaskin og tåler opp til 80 grader. Det vil si at vi ikke anbefaler og helle kokende veske i blenderen, som da vil være 100 grader, men om man blander med andre ingredienser så er man jo fort nede på 80 grader – så her kommer det litt ann på hva man lager. Men den tåler i allefall minimum 80 grader.

Comments are closed.