ELTEFRITT FROKOSTBRØD | med havre, spelt og yoghurt

Reklame 26. september 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde muligheten til å oppdatere bloggen også i helgene. Så at det denne helgen kommer innlegg både lørdag og søndag det er for meg virkelig et tegn på at jeg er over den største kneika ved lanseringen av NYE fitfocus.no.

SUNKOST KICKSTART gikk også problemfritt ut til alle medlemmene i kundeklubben i går, og jommen er jeg ikke ferdig med alle oppskriftene til Sunkost sitt julehefte også! Det har deadline på mandag, og det eneste som gjenstår er å ta bilde av en veganske julemeny, som jeg har brukt dagen i dag på å preppe! Så utrolig deilig å komme i mål med disse store tingene!

Ellers så har jeg brukt kvelden på å redigere den første RUN videoen til fitfocus.no! Yes, på medlemmenes ønske har jeg rett og slett lagd løpetimer på film! Filmen inneholder stoppeklokke som passer på tiden, instruksjoner på puls, tempo og stigning på mølla + musikk. Også er jeg med å løper hele økten med deg så klart.

Jeg har aldri sett lignende videoer før, så jeg er spent på hva dere synes.

Siden det nå er helg hadde jeg lyst til å dele oppskriften på dette brødet. Det er nemlig perfekt å røre sammen en sen lørdagskveld, for så å stekes en søndags morning, hvor man har litt ekstra tid.

Brødet er så stort at det holder til både frokost på søndag og gode matpakker på mandag. Selv pleier jeg å dele det i to, og fryse det ene.

Til ett stort brød trenger du:

Ingredienser

 • 500 gram havremel
 • 500 gram siktet speltmel
 • 2 ts tørr gjær
 • 1 ts salt
 • 1 ss honning
 • 4 dl kaldt vann
 • 4 dl yoghurt naturelle

Fremgangsmåte

 • Rør alle ingrediensene sammen i en bolle. Dekk til og la den stå på benken over natten.
 • Morningen etter har du godt med mel på benken. Hell deigen ut og fold den sammen til et stort, rund brød. Lag et kryss på toppen.
 • Sett det inn i en kald ovn, og sett ovnen på 200 grader.
 • Stekes i 60 minutter.

Sprø skorpe, og skikkelig saftig!

I morgen har jeg en SKIKKELIG godbit planlagt til dere her på bloggen! Jeg håper det er noe dere vil sette stor pris på, og vil se som et fast innslag på bloggen hver søndag fremover!

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 26. september 2020 | Boller & Brød, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.