EFFEKTIV FERIETRENING | forbrenning, kondisjon og styrke

27. juni 2018 | Trening

reklame: inneholder affiliatelinker fra gymgrossisten

Etter at jeg la ut løpeøkten min på bloggen i går var det flere som lurte på om ikke jeg kunne dele flere korte og effektive treningsprogram som man kan gjøre på ferie.

Forhåpentligvis får jeg laget flere nye til dere i løpet av sommeren, men i første omgang har jeg dukket ned i arkivet og funnet frem noen gamle favoritter!

 

HOPPETAU

er en treningsform som forbrenner dobbelt så mye som løping! Det kan gjøres både inne og ute, tar liten plass i kofferten og det er enkelt å sette sammen morsomme og effektive økter!

Pass på at du har det vi kaller et speed rope.Ikke disse tykke hoppetauene i bløt plastikk. Speed rope er mye bedre å hoppe med, krøller seg ikke og kan enkelt tilpasses din lengde. Koster rett under en hundrelapp. Du finner det HER

PROGRAM:

Økt 1.

Start med å hoppe 10 hopp, gjør så 5 push ups. Hopp 20 hopp, gjør 5 sit-ups. Hopp 30 hopp, gjør 5 push ups – Opp til 50 hopp. Etterhvert som du kommer i bedre form kan du hoppe deg ned til 10 hopp på samme måte.

Økt 2.

Hopp 50 hopp.

Stå så lenge du kan i planke.

Gjenta det hele 4 ganger.

Økt 3.

Hopp i 20 sekunder, hvil i 10 sekunder *8 også kalt TABATA. Du finner mange fine apper som hjelper deg å holde styr på tiden.

Aktiv hvile med 10*3 push ups , gjenta så hoppe sekvensen.

Aktiv hvile med 10*3 sit – ups så en ny runde med 20/10 *8

Totalt 16 minutter med hoppetau.

 

MINI BANDS

er en favoritt hos mange når vi tenker styrketrening og ferie. Jeg har denne pakken med 4 forskjellige strikker. De fleste forbinder mini bands med rumpetrening, men HER finner du et fullkroppsprogram. 

Jeg kommer som sagt tilbake med mer ferietrening i løpet av sommeren! Kanskje noen livetreninger på Facebook også!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

27. juni 2018 | Trening