DU ER IKKE BRA NOK!

8. desember 2018 | Livsstil

Jeg husker ennå den dagen jeg bestemte meg for å begynne å blogge. Uten pc, kamera eller internett hoppet jeg ut i det – overbevist om at innpakningen ikke var så viktig bare innholdet og budskapet var bra.

Jeg hadde null kunnskap om sosiale medier og jeg ante heldigvis lite om hva jeg skulle til å utsette meg selv for! For min eneste SoMe kanal var Facebooken min, hvor jeg kun fulgte noen få kollegaer, venner og familie. Jeg var rett og slett lykkelig uviten om likes, followers, shout out´s og alt det der.

Jeg skjønte fort at jeg hadde tredd inn i en verden som på mange måter minnet om ungsdomsskolen. Ungedomsskolen var ikke mine beste år for å si det sånn… Men jeg beholdt allikevel troen på at det jeg ønsket å formidle var bra nok til at det kunne hevde seg i popularitetskonkurransen! Jeg var uredd fordi jeg skjøv kunnskapen min foran meg, og den visste jeg var god nok. Fokuset var ikke på meg, fokuset var på det jeg kan.

Gjennom mine år som blogger har jeg flere ganger blitt utfordret på å by mer på meg selv. Å vise litt mer av «pakka», ikke bare det fine matbilde eller den effektive treningsøkten. Men det er skummelt! Det er skummelt fordi jeg plutselig gir folk muligheten til å si:

-Du er ikke bra nok!

Men jeg har altså tenkt til å gi det et forsøk! Så i dag har jeg filmet mer eller mindre hele dagen min, som så har blitt klippet ned til en 10 minutter VLOGG!

Du får se hva jeg spiser i løpet av en dag, og jeg deler så klart noen smarte tips underveis. Jeg har filmet treningsøkten min. En super effektiv 30 minutters økt på gymmet – perfekt når tiden ikke strekker til! Og du får se hva jeg handler inn når jeg er alene hjemme en lørdag kveld 😉

Jeg har kastet meg litt ut i det på samme måte som jeg kastet meg ut i bloggingen. Uten det beste utstyret og helt på egen hånd, men jeg håper at innholdet er så interessant at du ikke trenger fancy lys og effekter. VLOGGEN kommer på YouTube kanalen min HER i morgen. Abonner gjerne, så får du en mail når den ligger ute.

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

8. desember 2018 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. Så bra at du ikke har latt dårlige erfaringer bremse deg som menneske, jeg vet om flere som har satt sitt lys under en skjeppe pga andre menneskers behov for å hevde seg, og dermed ikke fått utviklet seg.. Stå på med det du brenner for

Comments are closed.