Din sunne Livsstil – Online programmet for deg som er lei de evige skippertakene!

1. mai 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

 

 

Som personlig trener og kostholdsveileder er det å få muligheten til å lage et program som dette en drøm! Og det er en drøm jeg har båret på lenge. Du finner nemlig ikke noe lignende program i Norge.

Jeg vil gi deg noen stikkord.

 • En kropp som føles godt på innsiden og som du trives med på utsiden
 • Personlig oppfølgning – ukentlig.
 • Ny kostplan hver uke. Dag for dag – måltid for måltid.
 • STORT oppskriftsarkiv hvor du finner porsjons beskrivelse og tilbehør tilpasset din kostplan. 
 • Komplette treningsvideoer du kan følge fra A til Å.
 • Hver uke har sitt eget tema med tilhørende ukesoppgave. Målet er å gi deg kunnskap til å ta de valgene du mener er riktig for deg.
 • Eget online forum.

La meg vise deg 
litt 

rundt

Kosthold, planer og oppskrifter

Trening

Ukes tema og oppgaver


Det kan fort se ut som et kurs, men dette er et personlig program som du kan starte opp når du ønsker det. 

Jeg tenker at tiden vi nå går inn i er perfekt! Lengre dager, lysere kvelder, mer energi og overskudd. Livet er i det hele tatt litt enklere på denne tide av året. Er det ikke?


Siden dette er et program med personlig oppfølgning har jeg så klart begrenset kapasitet. Jeg har allikevel lyst til å gi dere et introduksjonstilbud på dette programmet. Vanlig pris vil være 1500kr. Denne uken kan du melde deg på til 1250,-


Har du spørsmål eller ønsker du å melde deg på send mail merket DIN SUNNE LIVSSTIL til ptdesireeandersen@gmail.com

 

Spent Smil

Desiree


1. mai 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (17)

 1. Dette ser utrolig bra ut! Du er så utrolig dyktig!Gleder meg sykt mye til å starte med din sunne livsstil etter jeg er ferdig med femkgned på fire uker 🙂 Mannen min gleder seg til å smake på nye middagsretter.. 😀 Ååå dette blir bra!!!Gratulerer med lanseringen av programmet Desiree!

 2. Jeg vil gjerne melde meg på dette. Høres ut som et veldig godt opplegg.

 3. Ser kjempegøy ut, har allerede sendt påmelding på mail. Ønsker å begynne allerede i morgen hvis jeg kan 🙂 Gleder meg.

 4. Ser ut som et veldig bra opplegg! 😀 Men når får man vite om man har fått plass?

 5. Hei! Vet at dette er feil sted, men har et spm ang 5 kg ned på 4 uker i mai. Starter det 18 mai, eller så fort man har betalt, fått tilgang og sendt deg info?Gleder meg!!Hilsen Trine

 6. Trine: Oppfølgning får du ikke før 18. mai, men du kan jo starte opp når du vil 🙂 Siden kuset ikke begynner før 18 mai vil det ta en ukes tid før du får kostplan fra meg 🙂

 7. Hei Desiree, superflott å følge deg masse flotte oppskrifter og treningsprogram. Dette kurset du skriver om over til kr. 1250 som varer over 10 uker. Når er det oppstart? Hva med 5kg ned på fire uker? Skal ut på reise nå slik at det ikke passer med oppstart før 18. mai. Kan en begynne det kurset over 10 uker til 1250 fra 18.mai?

 8. Marianne: Du kan starte opp når du vil 🙂 Dette er ikke et kurs, det er et personlig program 🙂 5kg ned på 4 uker er et «kurs» med felles oppstart. Neste mulighet for å melde seg på kommer i slutten av mai og vil være for siste kurs som går i juni.Du kan kjøpe 10 ukers kurset til intro pris denne uka og starte opp 18. mai 🙂

 9. Er GBP operert for 6 mnd siden. Jeg ser at dine kostråd legger opp til mye mat og en god del trening.. Treningen er grei men jeg har ikke sjans til mengden mat..Har du noen tanker i forhold til det?

Comments are closed.