DIN PERSONLIGE TRENINGSPLAN | tilpasset mål – nivå – treningsmuligheter

16. januar 2020 | Trening

reklame for egen bok

 

Mange har allerede kommentert at det er lill «rart» at boka mi heter DESIREE´S SUNNE MATPLANLEGGER når den faktisk inneholder  5 månedlige treningsplaner, formtest og  hele 13 treningsprogrammer innen styrke viderekommende, studio nybegynnere, sterk med strikk, egen kroppsvekt, bevegelighet HIIT, kondisjonstrening og bevegelighet.

Men som det står på forsiden så er det jo en bok som skal gi deg ALT du trenger for å planlegge å gjennomføre en livsstilsendring.

Du finner boka hos ARK og Norli. Kan også bestilles på nett HER

Når det kommer til kostplan og handleliste så har jeg allerede fylt ut de fire første ukene for deg, derfor overrasker det kanskje mange at treningsdelen i boka begynner på denne måten:

For jeg vil ikke bare gi den en god treningsplan. Jeg vil gi deg en god treningsplan som er tilpasset dine mål, ditt nivå og dine treningsmuligheter. Og ikke minst din hverdag!

Over 2000 mennesker har kjøpt denne boka nå, og det betyr 2000 forskjellige treningsplaner. La meg vise deg hvordan jeg hjelper deg å sette opp en treningsplan i boka mi. Jeg legger ved en tom treningsplan nederst i innlegget som du kan bruke hvis du ikke har boka, men boka kan bestilles HER

Er du klar?

Jeg tar deg igjennom steg for steg – akkurat som boka gjør 🙂

Vi starter med styrketrening.

Hvis du kan svare JA ett eller flere av spørsmålene over skal det altså fylles inn styrketrening i din plan – 2 dager i uka. Hvis du ønsker å trene mer kan du så klart det.

Boka har flere styrkeprogrammer å velge i mellom:

  • Styrke viderekommende
  • Studio nybegynner
  • Sterk med strikk hjemme
  • Egen kroppsvekt hjemme

Velg de to øktene som passer ditt nivå og treningsmuligheter best og før inn i planen din –

på de dagene du har tid til å trene.

Trenger man å trene mer?

To økter i uka er flott! Disse styrke øktene tar 30-45 minutter å utføre, så hvis du har muligheten vil jeg absolutt anbefale deg å kombinere en eller flere av dem med litt kondisjonstrening!

Hvorfor?

Så kanskje planen din kan se slik ut – fremdeles to økter i uka.

Noen uker har man det kanskje litt ekstra travelt og det er vanskelig å prioritere trening. Da har boka flere HIIT programmer som kan utføres hjemme eller på studio. Disse tar mellom 5 og 20 minutter.

Da kan planen din se slik ut:

Så fremdeles 2 styrkeøkter og 1 kondisjon.

Siste treningsform som kan være lurt å implementere i hverdagen er bevegelighet. 

Boka anbefaler å bruke det som oppvarming, som en egen «økt» eller kanskje i forbindelse med en gåtur. Øvelsene tar 5-10 minutter å utføre og dette er noe vi alle trenger mer av i hverdagen vår

Jeg anbefaler å planlegge fra uke til uke.

Start med 2 styrkeøkter + 1-2 kondisjonsøkter. Legg inn bevegelighet der du finner tid og mulighet. 

Som lovet en tom treningsplan du kan printe ut og fylle ut. Boka kan bestilles HER

16. januar 2020 | Trening