DIGGE HAVREGRYNSVAFLER | til frokost og kvelds

29. mars 2019 | Frokost

Da jeg lanserte medlems siden min i februar var jeg veldig spent på hvordan det kom til å påvirke bloggingen. For selv om jeg har en fast ansatt som jobber med innhold til medlems siden og har outsourset en del arbeidsoppgaver som jeg har pleid å gjøre selv tidligere,  så er det ikke til å stikke under en stol at å drive en stor blogg tar mye tid!

Men jeg har satt meg som mål å oppdatere bloggen med syv innlegg i uka, og enn så lenge har jeg faktisk klart det. Og det er jeg ganske så fornøyd med altså 😉

Så før vi går inn i helgen vil jeg gjerne dele disse deilige vaflene med dere. Oppskriften er faktisk hentet fra neste ukes kostplan på www.fitfocus.no.Der er den en del av en rask og sunn frokost, som man fint kan steke opp for flere dager av gangen.

Ingredienser

 • 3 dl lettkokte havregryn
 • 1/2 dl melk
 • 1/2 dl yoghurt naturell
 • 2 egg
 • 2 ss kokosblomstsukker eller honning
 • 1 ts bakepulver
 • 1 klype salt
 • 1 ts vaniljepulver
 • 1 ts kardemomme
 • 1 ss smør til steking

Fremgangsmåte

 • Miks alle ingrediensene sammen i en foodprosessor eller blender til du får en fin røre
 • Stekes så i et vaffeljern

Kjempegode med brunost og syltetøy på 😉

 

Stort Smil

Desiree

29. mars 2019 | Frokost

Kommentarer (1)

Comments are closed.