Dette unner jeg meg!

28. mai 2017 | Livsstil

 

Hverdagen er en kabal for de fleste. Og det er ikke alltid den er like lett å få til å gå opp. Jeg tror ikke jeg er den eneste som av og til føler at man har det travelt h e l e tiden?!

Man skal rekke og lever barn på skolen, man skal rekke å komme seg på jobb, man skal rekke å lage en skikkelig middag, man skal rekke, man skal rekke, man skal rekke! På et tidspunkt må man bare stoppe opp og innse at døgnet har ikke flere timer enn det har, at livet ikke er et kappløp og at man må gjøre prioriteringer som gjør at man har det bra! Og ikke minst klarer å senke skuldrene og være tilstede – uten at man hele tiden tenker fremover for å……rekke…

Den følelsen trenger jeg i min hverdag!

Og løsningen er rett og slett vaskehjelp! Jepp, jeg kjøper meg mer tid med familien, mindre irritasjon og mer energi! Og det unner jeg virkelig meg selv!

Ironisk nok var det da jeg begynte å jobbe hjemmefra at jeg begynte å trenge vaskehjelp 😉 Og selv om de fleste nok velger en de får anbefalt av noen som kjenner noen som kjenner noen, så var ikke det et alternativ for oss! En ting er så klart at sort arbeidskraft er ulovlig, men det er ikke bare bare å slippe en fremmed inn i hjemmet!

Hva hvis noe blir borte? Går i stykker? De glemmer å låse? Mister nøkkelen? Hvem er da ansvarlig? Og ikke minst er det kjedelig om vaksehjelpen blir syk – da står man jo der!

Så den eneste løsningen for oss er å bruke vaskebyrå, og vårt valg falt på Freska. Jeg skal innrømme at det var et enkelt valg siden Freska selv kontaktet meg i forbindelse med at de nå leverer tjenester i hele Vestfold,  men vi har aldri angret på valget og er utrolig fornøyd!

Vi har samme renholder annenhver uke og det er utrolig god oppfølgning fra firmaet. De har egne vaskemidler, miljøvennlige sådan, og om du ønsker det rydder de for deg også. Det får jeg stort sett tid til selv, men deilig å vite at muligheten er der!

Rene flater
Deilig å ha hele leiligheten STRØKEN minst en dag i uka 😉
Men blomstene mine må jeg vanne selv 😉
Strålende fornøyd!

 

Å komme hjem til nyvasket hjem er hverdagsluksus på sitt beste! Og lykken er mer tid til de som betyr mest i hverdagen 🙂

Du skal så klart få RABATT av meg, og dette er virkelig noe jeg anbefaler deg å teste!

  1. 20% rabatt ved bestilling av en vask med rabattkoden; desireeandersen20
  2. 50% rabatt på første vask – ved bestilling av abonnement med rabattkode; desireeandersen50

 

Stort Smil

Desiree

 

 

28. mai 2017 | Livsstil