DETTE SPISER JEG HVER ENESTE DAG! check list

Reklame 10. november 2020 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

I allefall akkurat nå! Og de som har fulgt meg på instagram over lengre perioder ved at dette er en tallerken jeg. støtt og stadig kommer tilbake til, og særlig om vinteren!

HVORFOR?

EGG🥚er den perfekte matvaren – rett og slett en superfood! God proteinkilde, inneholder viktige næringsstoffer som vitamin D og omega 3.

Vitamin D er særlig viktig å få i seg på denne tiden av året!

AVOKADO🥑 er også en fin fettkilde som i tillegg inneholder godt med fiber, folat og en rekke vitaminer og mineraler.

Fettet og fiberen i avokadoen bidrar til lang metthetsfølelse, stabilt. blodsukker og god energi!

SPINAT🥦og andre grønne grønnsaker er ikke bare gode kilder til jern, men også magnesium. Som er viktig for opptak av vitamin D og viktig for god energi og godt humør🥳

Her er det altså godsaker som hjelper til å ta opp vitamin D fra egget. I tillegg inneholder det jern og magnesium. Mangel på magnesium kan gi dårlig søvn, nedstemthet og lite energi.

PAPRIKA🌶 er egentlig en chili! Og din egen lille vitamin C pille! Bare 5 ringer dekker dagens behov, og sørger for godt opptak av jern og styrker så klart immunforsvaret.

Vitamin C er nødvendig for at du skal kunne ta opp jernet fra spinaten, også er det så klabert viktig ,for immunforsvaret!

 

Når du ser oversikten over forstår du kanskje logikken i den daglige  checklisten som jeg har gitt alle. deltagerne mine på ENERGY BOOTCAMP.

Bootcampen inneholder jo en kostplan som passer på at alle disse punketene blir krysset av, men det er alltid fint å kunne loggføre.

I BOOTCAMPEN går vi også nærmere inn på hva slags mat det er viktig å spise om vinteren for god energi, overskudd og humør!

Du kan fremdeles rekke å bli med GRATIS ved å registrere deg HER

Stort Smil

Desiree

APPLE HER GOOGLE HER

 

 

Reklame 10. november 2020 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse