DETTE SKAL LINE VICTORIA OG PETER IGJENNOM TIL UKA

18. januar 2019 | Kosthold, kropp & helse

egen reklame

Vixen glitteret har lagt seg og hverdagen er tilbake. Spesielt for to bloggere tror jeg mandagen kan komme som et lite sjokk. For mandag er dagen vi for alvor tar tak i prosjektet vårt!

Sist uke var vi hos fotograf for å ta førbilder, og et lite teambilde, vi hadde møte hvor vi gikk igjennom hvilke deler av prosjektet vi vil fange på film, og hva som skal dokumenteres på blogg og andre sosiale medier.

Mandag begynner de altså på hver sin kostplan hentet fra FIT PÅ 30 DAGER bokaOg tirsdag skal vi til Focus Vestfold.

Her skal de gjennomgå flere fysiske tester! Blant annet maksimalt oksygenopptak. Det ingen annen test i dagens helsevesen som sier mer om din fysiske helse enn ditt maksimale oksygenopptak. Denne testen gir deg også din biologiske alder, eller mer presist, alderen på hjertet ditt.

Vekt og fett prosent skal så klart også dokumenteres, men som mange kanskje har skjønt er ikke dette den største motivatoren for disse to.

Fotograf MACIEJ KRZYSZTOF

 

Line Victoria og Peter har både forskjellige mål, utgangspunkt og hverdager. Og hva som motiverer dem til å dra på trening er også veldig forskjellig. Derfor skal de så klart trene på to helt forskjellige måter også! Dette blir litt av et halvår!

Følg dem i deres egne kanaler:

LINE VITCTORIA:

Blogg: https://supporterfrue.blogg.no

Facebook: https://www.facebook.com/supporterfrueno/

Instagram: https://www.instagram.com/linevictoriahusby/

Snap:  linevictoriahus

 

PETER:

Blogg: https://pappahjerte.blogg.no/

Facebook: facebook.com/pappahjerte

Instagram:instagram.com/pappahjerte

Snap: Pappahjerte

18. januar 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (1)

Comments are closed.