Dette er helt vilt!

3. mai 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen


/skrevet i samarbeid med Trimtex/

 

De siste fire månedene har jeg jobbet både ti og tolv timer om dagen, jeg har faktisk ikke hatt fri siden julaften. Når jeg sier det er jeg faktisk litt usikker på om jeg hadde fri på julaften? Jeg har nemlig gått med en drøm i magen siden jeg startet denne siden for to år siden, og nå skulle jeg våge å ta spranget! Fast jobb gjennom ti år var sagt opp, jeg skulle stå på egne ben.

Det har vært en reise, det er en reise. Og jeg kan bare si at drømmer ikke bare går i oppfyllelse av seg selv. De tar tid, de krever mot og hard jobbing, du må gå på tryne noen ganger, men fy søren det er verdt det! 

Bloggen min har vært stor innenfor sin kategori lenge, og tilbudene om diverse samarbeid har vært mange. I dag er jeg så glad for at jeg har hatt is i magen, tro på mine egne verdier og sagt nei til tvilsomme tilbud. Jeg er glad for at jeg hele veien har tenkt langsiktig. For i dag kan jeg dele med dere at jeg har inngått samarbeid med det Norske treningsmerke Trimtex!

 

Driver du med lagidrett, eller er interessert i langrenn, løping eller sykling så er du nok godt kjent med merket. Stiftet i 1976 har de vært med på å sette preg på den Norske sports -arven i generasjoner.  Klærne har alt godt treningstøy skal ha! God kvalitet, flott design, komfort og funksjonalitet!

 

 

Jeg har lyst til å bombardere dere med bilder av fresht treningstøy, men du skal heller få lov til å kikke selv.
HER 

har jeg samlet alle mine favoritter, og du får dem 30% på alle fullprisvarer frem til og med søndag 8.05!

Det kommer til å skje mye spennende på denne fronten utover sommeren! Gled dere!

 

Stort STORT smil

Desiree

 

 

 

 


 

 

 

http://trimtex.no/no/search?cgid=Fitfocuse&utm_source=http%3A%2F%2Ftrimtex.no%2Fno%2Fsearch%3Fcgid%3DFitfocuse&utm_medium=blog&utm_term=launch&utm_content=discount&utm_campaign=Fitfocuse


3. mai 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (4)

  1. Woho!! Så gøy! G R A T U L E R E R så mye, veldig fortjent 😀 Merket er nytt for meg, men gu så mange fine plagg! 🙂 Gleder meg til fortsettelsen- og du, det er på tide med en dag fri snart 😉

  2. Gratulerer 🙂 Trimtex har fantastisk kvalitet 🙂 , og du er et flott forbilde for dem 🙂

  3. Sukk som jeg kjenner meg igjen i tanker og følelser… Det er hard jobbing.. Men fy flate så verdt det! Flott treningstøy! Aldri hørt om. Hvordan er tykkelsen i stoff på tightsene? Har mistet mye vekt og sliter med litt ekstra skin

Comments are closed.