DETOX SUPPE | med plantebaserte proteiner

31. mai 2018 | Middag

Om få uker begynner forberedelsene til neste runde av FIT PÅ 30 DAGER, som vil ha oppstart i September! Jeg gleder meg ekstra mye til denne runden av FIT PÅ 30 DAGER, for endelig skal jeg kunne være med selv!

Runden som gikk i fjor høst ble ganske amputert for min del da jeg på det tidspunktet var gravid og veldig dårlig. Hvordan jeg klarte å gjennomføre livetreningene forstår jeg ikke den gang i dag!

På grunn av graviditeten ble rundene over nyttår uten livetreninger og den siste runden som var nå i våres postet jeg faktisk den siste uka fra føden! Så denne gangen er jeg klar for å gå all in!

Jeg er alt i gang med å sette sammen BOOST DETOX dagene og komponere nye oppskrifter til disse. Noen gamle favoritter kan jeg ikke unngå å ta med, da blir det bråk fra deltagerene. Men som vanlig skal det aller meste være nytt slik at du som har deltatt før også får glede av programmet!

I dag hadde jeg tenkt at du kunne få en smakebit. Proteinrik Detox – suppe.

TIL 4 PERSONER:

Ingredienser

 • 1 stk rød chili
 • 1/2 stk kinesisk hvitløk
 • 1 stk gul løk
 • 300 g gulrøtter
 • 1 stk rød paprika
 • 3 stk stangselleri
 • 250 g cherrytomater
 • 1,5 dl grønnsaksbuljong
 • 1 boks hvite bønner
 • 1 boks kidneybønner
 • 1 pakke spinat
 • 2 ss soyasaus
 • olje

Fremgangsmåte

 1. Del chilien i to og fjern frøene. Skrell hvitløken. Finhakk chilien, løken og hvitløken. Skrell og kutt gulrøttene i terninger, og kutt paprikaen og stangsellerien i grove biter.

 2. Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme, og stek chilien, løken og hvitløken til løken er blank. Tilsett 1,5  grønnsaksbuljong, gulrøttene, paprikaen og stangsellerien, og gi det hele et oppkok. La suppen småkoke i ca. 10 minutter.

 3. Hell vannet av boksene med bønner, og skyll bønnene og spinaten i kaldt vann. Kutt cherrytomatene i grove biter. Ha bønnene, spinaten og cherrytomatene i suppen, og la suppen koke videre i 2-3 minutter, til spinaten har «falt sammen». Smak til med ca. 2 spiseskjeer soyasaus.

På BOOST DETOX er denne retten tenkt som en lunsj du kan ta med den på en liter termoflaske, men her hjemme serverte jeg den til store og små sammen med litt brød og rød pesto. Jeg var faktisk litt skeptisk, men jommen gikk det ikke ned på høykant alt sammen!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

31. mai 2018 | Middag

Kommentarer (1)

 1. Hei!
  Ser veldig godt ut. ER det kun 1,5 desiliter(dl) eller liter?
  Tusen takk for fin blogg!

Comments are closed.