Detox iste med smak av aprikos og mynte

19. juni 2017 | Smoothies & Juice

/inneholder en affiliatelink/

Jeg vet ikke om det bare er meg, men med sol og varme kommer også vann i kroppen. Selv om jeg drikker godt og svetter som en ja…. så blir jeg rett og slett litt tjukkere i fingrene og kjenner generelt at jeg har mer vann i kroppen. Og det er altså ikke spesielt behagelig.

Det er flere ting som hjelper. Drikke nok og bevegelse er to av dem. Så klart prøve å unngå mye salt og prosessert, men jeg har også hatt stor effekt av å drikke forskjellige urte teer med vanndrivende effekt, men varm te er kanskje ikke det som er mest digg i sola. Så i dag prøvde rett og slett å lage en iste av favoritten Yogi Tea Detox (affiliatelink) .

Man kan så klart bruke andre detox teer også, men sørg for at den du velger inneholder løvetann rot. Det er denne som er vanndrivende, samtidig som den inneholder kalium, som er svært viktig for væskebalansen i kroppen.

I tillegg har jeg tilsatt frisk mynte i min iste. Noe som gjør at den både er god for fordøyelsen og motvirker luft og oppblåst mage.

 

Til 0,5 liter drikke trenger du:

Ingredienser

  • 0,5 liter kokende vann
  • 3 poser te
  • 2 små ferske aprikoser eller fersken
  • 1 dl hakket mynte + litt frisk til pynt

Fremgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i en mugge og la det trekke på kjøkkenbenen i 15 minutter
  2. Sett det deretter kaldt i et par timer
  3. Ta ut te posene etter 3 timer
  4. Tilsett isbiter og frisk mynte ved servering

Nei, jeg har ikke glemt å ha oppi søtning. Denne blir rett og slett så søt og frisk og god at du aner ikke!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

19. juni 2017 | Smoothies & Juice