Det skjer selv den beste av oss…

27. mars 2017 | Motivasjon

De fleste tror nok at jeg bare spiser sunt, og de som vet at jeg ikke bare veger sunt tenker nok at jeg alltid gjør det med knusende ro – det handler tross alt om en balanse.

Vel, det er nesten sant. Jeg tror aldri jeg får dårlig samvittighet for noe jeg spiser. Jeg er heller ikke typen som tenker at når jeg først spiser noe usunt så kan jeg tømme hele kakebordet.

Hvorfor tenker jeg ikke sånn?

Fordi for meg er all mat – mat. Det er bare mat jeg trives mer med å spise til hverdags også er det mat jeg nyter litt ekstra ved spesielle anledninger. Men på tross av det kan også jeg ha mandager som i dag.

Helgen ble nemelig brukt til den koseligste hytteturen med alt som hører til! Varme rundstykker med smør og ost til frokost, pølser på bålet, den store vaffeldagen, god middag og så klart litt godis, eller mye, på kvelden. Tre dager til ende. DIGG!

Men i dag føler jeg altså for å være litt ekstra sunn! Ikke fordi jeg har dårlig samvittighet, men fordi jeg føler at kroppen er litt uggen… Noen som kjenner seg igjen?

Når jeg får sånne dager passer jeg ekstra godt på å fylle på!

Min store filosofi er jo at man oppnår best resultater når man flytter fokuset vekk fra alt man ikke skal spise, og heller over på de tingene man ønsker å ha som en naturlig del av hverdagen.

Så i dag har jeg spist ekstra mye grønnsaker, passet på å drikke nok, husket å ta vitaminene mine (husker ikke det hver dag) valgt næringstett mat og passet på å få litt frisk luft! Skikkelig deilig start på uka!

Oppskrift på LcHf spinatwrap finner du HER

Hva gjør du på «sånne» mandager?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

27. mars 2017 | Motivasjon