Det kleineste jeg har opplevd!

7. november 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Failed


Licensed from:
HomeStead Digital

/
yayimages.com


 

En av de største opplevelsene jeg har hatt som blogger var å bli nominert til Vixen blog Awards i fjord. Ennå større var det så klart å bli finalist! 

I flere uker gikk jeg å grue gledet meg. Jeg er sikkelig dårlig på store sammenkomster med folk jeg ikke kjenner! Hater det faktisk. Men samtidig gledet jeg meg til å treffe andre bloggere og  bransjefolk. 

Dagen kom, kjolen hadde dere hjulpet meg å finne, make up stylist (heter det det?) og frisør fikk finalistene sponset – jeg skulle bare møte opp sånn og sånn. Langt utenfor min komforzone satt jeg plutselig å ble sminket sammen med Lene Alxandra og Linnie Meister. Og så spent var jeg faktisk ikke turde å se meg selv i speilet da jeg ble sendt videre til frisøren!

Tilslutt var jeg vist ferdig og fikk beskjed om å gå for å bli tatt bilde av i presseveggen. Fremdeles uten å se i speilet.

Jeg hater å bli tatt bilde av, og plutselig skulle jeg stå forran et helt pressekorps?! Jeg drøyde så lenge jeg kunne før jeg stilte meg i køen. Og for hver gang jeg kom forrerst i køen opplevde jeg bare at en kjedis ble geleidet forran meg. Fotballfrue, han som vant Norske tallenter, men som jeg ikke husker hva heter, osv, osv. Tilslutt sto jeg igjen som den aller, aller, aller siste som skulle tas bilde av! Jeg hadde mest lyst til å løpe å gjemme meg!!!

Dagen etter travet jeg gjennom alle bildene jeg fant på nett. Fremdeles usikker på kveldens «look». Til min store lettelse og litt fortvilelse fant jeg ingen. Kanskje ikke så rart- jeg var tross alt blant de minst viktige på utdelingen 😛

Og slik har jeg levd i deilig uvitenhet i snart et år. Helt til nominasjonene til Vixen Blog Awards åpnet sist uke! For hvem hadde de ikke klart å dra frem fra bildearkivet?!?! Jo, frøken nobody! 

Nå har jeg hvertfall lyst til å løpe å gjemme meg?!?! Herregud!


Bilde er hentet fra vixen.no

Men i stede  for å gjemme meg håper jeg at dere tar dere tid til å nominere meg i år også, slik at jeg kan gjøre dette om igjen.


Uten hjelp til hår og sminke TAKK!!!!

Vil du nominere meg til årets Trenings/helseblogg kan du gjøre det på Vixen sine sider


HER


 


Flaut Smil


Desiree


7. november 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (25)

  1. Kan du legge ved direkte link ,lik at det kommer rett inn på der hvor man kan stemme på deg?

  2. Nominerte deg! Du er så inspirerende og jeg liker at du har med fagkunnskap i innleggene dine. Tommel opp!

  3. Hei. Kan du lage et innlegg om hvordan lage kombucha, og tips til smakstilsetninger osv? Og evt også fermentering av andre matvarer, hvis du har prøvd det også!

  4. Anita: man kan bare nominere 1 gang 🙂 men når det skal stemmes kan man gjøre det flere ganger 🙂

  5. Lykke til!Har nominert deg og det du står for , lærer bort , motiverer og informerer om.Men vær deg selv i år , ingen hjelp fra andre med klær , hår og sminke.Det enkle er som regel det beste , og det mest naturlige 😀

  6. Nominert! Du er en av de få med et virkelig sunt og fornuftig forhold til både kropp, helse og mat. Jeg anbefaler bloggen din stadig til folk jeg ser har lest seg forvirrede på alle mulige andre blogger/nettsteder når det gjelder hva som er sunt og ikke. Er så glad for at det ikke er noe som heter nei-mat her inne! 🙂

  7. Nominerte deg uten å nøle. Synes bloggen din er kjempebra! Mange gode og enkle oppskrifter og gode treningsøvelser for oss som ikke liker så godt treningssenter 😉

  8. Då er du nominert! Lykke til!Pleier aldri ta meg tid til slike ting, ei heller les eg nokon bloggar! Men når eg rekk å stikke innom bloggen din og lese litt finn eg alltid mykje interessant! Følger deg på snapchat også! Du er jordnær og har bakkekontakt! Fortsett med det, ikkje bli slik som andre bloggarar som har fått litt for mykje oppmerksomhet og snappar om alt mulig unødvendig tull…Heier på deg! ☺

Comments are closed.