Det har vært tøft.

7. desember 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Juleferien nærmer seg denne damen med stormskritt! Jeg skal bare, jeg skal bare, jeg skal bare først!

Kun en uke gjenstår av FIT online BOOTCAMP som startet opp i oktober. Det har vært så gøy! Ekstra gøy er det at flere velger å bli med videre! 9. januar står faktisk 300 damer klare til å møte det nye året sammen med meg! Klyp meg i armen og hoppende glede! 

Kan man si sånt?

Designet mitt for Trimtex begynner å ta form, og det er nok ikke lenge før jeg kan vise dere skisser her på bloggen. I morgen skal jeg e n d e l i g  få se den nye bloggen min OG jeg har en spennende nyhet til dere!  Den er særlig spennende for deg som er gravid eller akkurat har blitt mamma.

Det er snart et år siden jeg valgte å si farvel til en fast jobb som senterleder, et år siden jeg valgte å ta sjansen på å skape en arbeidsplass av denne bloggen. Jeg var ikke glad i hverdagen min, den ga meg ikke de gledene og de utfordringene jeg ønsket, den ga meg liten tid med de jeg var glad i og tappet meg for energi. Det var kjempe skummelt, det har vært tøft, men her står jeg et lite år senere med drømmen min.

Jeg får ikke sagt det ofte nok, men jeg er så glad for alle som klikker seg innom her i løpet av dagen, som legger igjen en kommentar, et smil eller en tommel opp. For alle de menneskene jeg får muligheten til å møte via online kursene mine!

Ja, jeg jobber mye og ja jeg er kanskje » på» litt mange timer i løpet av dagen, men dere gjør at jeg elsker hvert eneste sekund av det!

 


Stort Smil


Desiree

 Denne genseren er det mange som har spurt om. Den er kjøpt i Sverige, men jeg har faktisk klart å finne en nesten helt lik en på nett


HER


På salg til og med!
#ikkespons

😉
 

 


7. desember 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (2)

  1. Hei! jeg ville bare si jeg elsker bloggen din og oppskriftene og at du gjør det å leve sunt til noe enkelt 🙂 du motiverer og inspirerer meg daglig, og nå har jeg meldt meg på fit bootcamp 9 januar og gleder meg kjempe masse ! 😀 masse hilsen fra trofast følger i mange år, og mange år til 🙂 <3

Comments are closed.