Det går ikke alltid på skinner

29. november 2016 | Livsstil

Gjennom blogg og snap og sosiale medier er det lett å skape en illusjon av en person som har styr på alt, klarer at og fikser alt. Et sted tror jeg de fleste voksne mennesker vet at dette ikke er tilfelle, det er heller ikke den illusjonen som er formålet.

For livet er ikke sånn! Ikke for meg, ikke for noen.
Av og til lander faktisk den brødskiva med syltetøyet ned i stede for opp!

Alle kan gjøre feil, alle kan være uheldig, alle kan oppleve å ha sagt ja – en gang for mye.

Forskjellen ligger kanskje heller i hvordan vi reagerer og håndterer det hele. Personlig nekter jeg å grave meg ned i negative ting. Jeg er kanskje litt enkel. Jeg kan blir både sint og lei meg i et sekund eller to, etterfulgt av tanker om hvordan jeg skal unngå at det samme skjer igjen, også er jeg ferdig med det. Videre!

Det som har skjedd, har skjedd.

Denne uken startet med at jeg fikk parkeringsbot. Jeg fikk bot fordi jeg hadde betalt 90 kroner for å stå parkert i 4 timer. Hadde jeg trykt en gang til på knappen, og betalt 98 kroner kunne bilen min ha stått i et døgn.

I dag kom jeg 1 minutt for sent til toget. Det betydde fem timers kjøretur Tjøme -Oslo -Tjøme, i tillegg til at jeg mistet de tre timene jeg skulle brukt på jobb på toget. For ikke å snakke om alle andre planer som gikk i vasken!

Jeg er rimelig sliten, ganske irritert på meg selv, men jeg har lært en lekse eller to.

Nå skal jeg legge det hele fra meg, krype opp i sofaen med mannen, ha en hyggelig kveld og komme meg i seng før midnatt. 

 

Det er aldri for sent å lage seg en god dag <3

Smil

Desiree

 

 


29. november 2016 | Livsstil