Det evige magefettet! Går det ann å bli kvitt det?

2. mai 2015 | Kropp

Dette er et tema som fikk stor oppmerksomhet på bloggen min over nyttår.

 

Den gang plukket jeg ut noen tilfeldige blogglesere som ble delt i to grupper.

Hver gruppe fikk sitt eget opplegg.

 

En gruppe fikk trene som de selv ville, men fikk en kostplan av meg. Den andre gruppen fikk både kostplan og treningsprogram med de tradisjonelle mageøvelsene folk gjærne vil gjøre fordi de tenker at dette vil gi smalere midje.En tredje gruppe med flere av mine bekjente skulle spise om de ville, men doble treningsmengden sin.

 

Etter fjorten dager hadde gruppe 1 og 2 mistet i snitt 8,2 cm rundt midjen.

I oppkjøringen til bikiniklar dukker spørsmålet opp igjen, og jeg forstår at dette er et stort problemområde for mange. Det kommer mange spørsmål og kommentarer på dette.

 

Desverre så er det slik at mat som inneholder sukker, salt, stivelse og raske karbohydrater fremmer langring av fett på magen. Og mye av maten vår inneholder dette – uten at vi er klar over det selv. Legger du til stress, lite søvn, vitaminmangel og dårlig væskebalanse så er det ikke så rart at det er vanskelig å komme disse kiloene til livs.

 

Dette med magefett kommer ikke til å bli et eget tema under bikiniklar, men vi skal helt klart kutte ut både sukker, stivelse og raske karbohydrater.

 

Vi skal også trene på en måte som fremmer stort kaloriforbruk og fettforbrenning, så selv om det ikke er noe som heter punktforbrenning vil kroppens fettlagere bli mindre, så har du fett på magen vil dette også reduseres.

 

Mitt råd til deg; MÅLEBÅND!

Det er så mye morsommere å følge med på enn badevekten, som jeg forresten kastet for 14 år siden. Har ikke stått på en siden!

 

Vil du lese litt om prosjekt mage finner du alle innleggene samlet
HER

Kostråd, treningsprogram, you name it!

 

– Desiree

 


2. mai 2015 | Kropp

Kommentarer (5)

  1. Trenger jeg å si at jeg gleder meg? Skal gi programmet ditt en real sjanse, for uansett så er det bra for meg. Men sånn dypt innerst inne så har jeg ikke så stor tro på at magefettet forsvinner, da jeg tror det har slått dype røtter der … men kanskje blir jeg positivt overrasket? 😉

  2. Så spennende 🙂 men hva skjedde med gruppe 3? Finner ikke resultatet.Fin blogg forresten 🙂

Comments are closed.