Det er…..

2. september 2013 | LivsstilTilfelle du ikke var klar over det.

På tross av at jeg hver mandag står opp mens det ennå er natta, så elsker jeg mandager og det den symboliserer for meg. Ny energi, ny giv, nye mål, nye muligheter til å gjøre det litt bedre enn sist uke.

 For uansett hvor glad vi er i fridager, late morninger, sene kvelder og kvalitetstid med barn, venner og familie, så er det hverdagene det er flest av. Det er like mye, om ikke mer, der vi må trives, finne glede og overskudd.

Det skjer mye nå om dagene! Nesten litt formye!


Utfordrende!

Men noen ganger er vel livet sånn. Tingene går kanskje ikke helt etter planen, og istede for å tvinge frem en løsning lønner det seg kanskje å ta et skritt tilbake, brette opp ermene og begynne på nytt. Noen ganger helt på nytt.


Skremmende.

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke er særlig impulsiv av meg. Alt vurderes og analyseres før jeg tar en avgjørelse, og selv da snakker vi sirrup! For uansett hva man har her i livet så
vet

man hva man har, men ikke alltid hva man finner.

Men på tross av min trygghetsdyrkende natur lever jeg etter min sannhet om at jeg aldri har opplevd en forandring i livet som ikke har ført til noe bedre! Noen ganger betyr bedre bare innmarri mye jobb, noen bekymringer og en strek tro på at dette går bra. Og det gjør det jo!


Spennende!

Sommerens siste dag er over, høsten er her. Det er mandag, ny dag, ny uke, ny måned, ny tid.Oh yeah!


 

 


2. september 2013 | Livsstil