Det er lov å være blid!

25. august 2013 | Uncategorized

Det burde det i alle fall være!

Å være glad, blid og lykkelig handler ikke om et fravær av problemer og vonde følelser. Det handler om hvordan vi håndterer disse problemene, hvor mye vi setter pris på det vi har her livet og hva vi velger å sette fokus på!

Jeg sier ikke at det alltid er lett. Noen ganger tårner problemene seg opp å virker uoverkommelige. Forsetter man og se på dem som det, vil de bli det.

At noe så enkelt som et smil kan provosere noen er for meg helt utrolig. Det er provoserende det!

Livet er ikke lett, alle har problemer, noen problemer som for meg er store er kanskje for andre små.

Et smil, et ønske om en glad dag betyr noen ganger kanskje noe så enkelt, som et ønske om å holde fast ved det gode i livet, mens man kjemper seg gjennom det tøffe.

Men for all del, hvis min og andres livsglede blir for påtrengende er det nok av mennesker der ute som kan sørge for å dra oss ned på jorda og under bakken igjen.

Hvis man lar dem.

De fleste dager er jeg det. Og de dagene jeg ikker er det leter jeg etter ting som gjør meg glad.

Mennesker rundt meg er en stor kilde til glede! Et vindpust, solskinn, frisk luft, et smil, en hyggelig kommentar, en klem, et «jeg er glad i deg», barnelatter, drømmer, det er glede. Også når problemene er store.

Jeg tror folk flest ønsker hverandre godt! Jeg tror folk flest ønsker å se det beste i andre. Jeg ønsker å beholde den troen, og den filosofien så lenge jeg kan, men noen dager holder det ganske hardt.

Glede og energityver har ikke lengre adgang i min verden, for i min verden er det lov å være blid!

 

 


 


 


25. august 2013 | Uncategorized

Kommentarer (4)

  1. utrolig bra blogg! du har defiitivt fått en ny leser!-)hadde blitt veldig glad om du kunne stilt oss spørsmål på spørsmålsrunden vår på bloggen:-))

  2. Hei! du er kjempefin! Hadde blitt kjemppeglad om du hadde tatt en tur innom vår blogg! Ha en fin dag videre!

Comments are closed.