Det er i motgang man vokser

15. juli 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Å leve av å blogge er risky buisness, men i mai valgte jeg allikevel å ta den sjansen. Jeg hadde over et halvt år hvert norges mest leste treningsblogg og ønske om å kunne gi ennå mer til leserene mine var så stort at jeg tok spranget.

 

Da noen valgte å rapportere FB siden min på mandag forsvant min viktigste kanal ut til leserene mine. 80% av dere går nemlig inn på bloggen min via FB.

Så konselvensen av at noen… jeg vet ikke hvorfor? Er at jeg har mistet inntekstgrunnlaget mitt.

Jeg går så klart utifra at siden min blir funksjonell igjen når FB får tid til å kikke på saken, men 14 dager er lang tid i bloggland.

Jeg er så klart utrolig fortvilet over at noen med et tastetrykk kan ta bort noe jeg har brukt tre år på å bygge opp.

Men jeg kan ikke dvele ved det.

 

Navnet Fitfocuse har lenge hvert noe jeg har «angret» litt på, så kanskje dette er et tegn på at det er påtide å stå frem som meg selv?

Jeg tror kanskje det. Å bytte bloggnavn er et STORT skritt, men jeg er åpen for det, men jeg starter altså med å bytte FB side. Så skal man ikke se bort ifra at jeg blir å finne på ptdesiree.blogg.no etterhvert:)

Noen som har andre forslag på navn?

 

Jeg håper dere blir med meg over til den nye FB siden min.

 


HER


15. juli 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (2)

  1. Helt håpløst at det er så enkelt å ødelegge for andre!Når det kommer til bloggnavn har jeg akkurat startet på nytt med ny blogg og nytt navn selv. Jeg må si at trenden som er i Norge om dagen, at man skal kalle bloggen sin for navnet sitt, er litt kjedelig syns jeg. Når jeg går inn på en bloggliste, skal hente tips til nye blogger på bloglovin eller liknende, så sier ikke en liste med for- og etternavn meg noe. Det er ikke alltid disse fancy engelske uttrykkene gjør det heller, men med fitfocus eller pt-desiree vet jeg i alle fall hva jeg får. Jeg er ikke lenger interessert i å lese et hav av rosablogger og det tar for lang tid å skille disse når alle heter det samme (altså sitt eget navn). Men det er nå min mening 😉

  2. Jeg følger deg på bloglovin! 🙂 Ikke ver redd for å bytte nav, kvalitet vinner alltid uansett! 🙂

Comments are closed.