Sunt hår

Det er en ting du bare ikke gjør!

16. mars 2017 | Uncategorized

Det er helt klart mange ting man ikke burde gjøre som blogger eller person som profilerer seg via sosiale medier, men en ting man virkelig ikke burde gjøre er å stjele andres innhold, eller «låne» uten å be om lov!

Om man i det minste krediterer kan det til en viss grad forstås, men det er egentlig ikke greit det heller! Så jeg ble faktisk ganske forbauset da jeg klikket meg gjennom Instrastory i dag og plutselig så mitt eget bilde på siden til en kjent person med over 60.000 følgere!

Hadde hun spurt? Nei.

Hadde hun kreditert? Nei.

Er det greit? Nei!

Det er ikke bare ugreit ovenfor meg! Det er ugreit ovenfor alle som besøker siden din!

Mitt bilde på din side – uten at det har noe som helst med den oppskriften du har postet under det!

Mitt bilde postet på min blogg for snart to år siden!

Verdens enkleste kanelsnurrer.

Som seriøs aktør i Norge i dag gjør man bare ikke sånt! Det er ikke greit!

Desiree

16. mars 2017 | Uncategorized

Kommentarer (1)

  1. Siden dette er snakk om et bilde så ville jeg sendt vedkommende en regning. Vet ikke hva satsene ligger på i dag (tenker på satsene norsk journalistforbund etc opererer med), men kjenner til en som for noen år siden sendte en regning på 5000 kr for noe lignende
    Dette er tyveri, og det er viktig at det merkes for tyvene, ellers blir der slik at samfunnet bare godtar at man stjeler fra hverandre

Comments are closed.