FITFOCUSE MATKASSE | det skal være lett å spise sunt

4. april 2018 | Middag

egen reklame: i samarbeid med Adams Matkasse 

I disse dager er det fire år siden jeg begynte mitt samarbeid med Adams Matkasse, og ni måneder siden jeg begynte å utvikle min helt egen matkasse.

Med god hjelp fra Adams Matkasse er jeg utrolig stolt over å kunne lansere dette produktet! Og gi deg som leser bloggen ennå et hjelpemiddel som kan gjøre det lettere å leve sunt!

Akkurat som bloggen er matkasse fylt med smakfull mat, som gir deg god energi og krever liten tid i en hektisk hverdag. Det er fokus på råvarer av god kvalitet, masse grønnsaker og gode proteinkilder. Mat som gjør kroppen glad!

I tillegg til dette har jeg hatt et stort fokus på å utvikle oppskrifter som ikke bare tar liten tid å lage, men som også er familievennlig og egner seg som lunsj dagen etter. Alt sammen for at du skal kunne ha mest mulig glede av kassen i din hverdag.

Og ikke nok med det! Hvis du deltar på noen av mine onlineprogrammer vil du også se at Fitfocuse- Kassen inneholder akkurat de samme middagene som du finner på din kostplan!

I første omgang tilbyr vi en fire dagers matkasse til fire personer. Bakgrunnen for dette er tilbakemeldinger fra nettopp dere. For med denne størrelsen er det veldig mange muligheter:

En familie på to voksne og to barn spiser seg gode og mette, i tillegg til at en voksen kan ta med en ekstra smakfull lunsj på jobben.

I en husholdning på to voksne har man ikke bare gode rester til middag en annen dag, men man kan også få med seg en sunn lunsj.

Et sted må drømmen min starte, og ser vi behovet vil vi så klart tilpasse oss dette!

I tillegg til middagsoppskrifter inneholder hver ukesmeny treningstips og andre sunne overraskelser. Jeg er så spent på hva dere synes!

Fitfocuse- Kassen

Akkurat nå kan du bestille kassen til kun 749 kroner.*

LES MER OM KASSEN OG BESTILL Fitfocuse- Kassen

*Vi ønsker selvfølgelig å gi alle dere som allerede er kunde hos Adams en mulighet til å prøve kassen med lanseringsrabatten. Så, om du allerede er registrert kunde hos Adams kan du kontakte deres kundeservice, så fikser de lanseringstilbudet for dere!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

4. april 2018 | Middag