Fitfocuse i lokalavisa.

28. juli 2014 | Personlig Trener Desiree Andersen

I sommerferien har jeg arrangert Bootcampgrupper med et par ukers mellomrom som et tilbud til PT kundene mine og de som er nyskjerrig på treningsformen.
I går var nest siste før gruppene mine starter opp igjen 25 august.
Lite ante jeg, eller noen av de andre fremmøtte, at lokalavisen ventet på oss med journalist og kamra!

Da hadde man kanskje satt håret litt bedre, sminka seg litt og hvertfall sørget for at skoa matcha toppen!
Eller nei, eller jo!

Resultatet ble nå en helside i Gjengangeren. Sporty damer (og en mann), svett PT og hyggelig omtale.

Neste gratis Bootcamp er 24. august.
Mer info om den finner du her


m.facebook.com/events/1510427032525840

Mer info om Bootcampkonseptet finner du her.


desireeandersen.blogg.no/1404378037_finn_formen_med_bootc.html

Da er det bare å gyve løs på en ny uke.

– Desiree


28. juli 2014 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (4)

  1. Vel fortjent ! Bra du får oppmerksomhet for den flotte jobben du gjør. Må komme meg i gang igjen jeg også. Litt for deilig med ferie…. Men, i aktivitet er jeg hele tiden. Bare litt mindre organisert trening enn jeg er vant til.

  2. Inger Johanne B. Viken: Takk Inger Johanne 🙂 Vil så gjerne vise hva bevegelse kan være og gjøre for folk 🙂 Både kropp og sjel har godt av et avbrekk når man trener så bra som du gjør ellers i året 🙂

Comments are closed.